Млинці, фаршировані різноманітними ситними начинками – це, мабуть, найвдаліша кулінарна знахідка для господарок. Млинці з начинками оригінально і апетитно виглядають на столі, у тому числі святковому.
Як наповнювач для фарширування млинців можна використовувати різні продукти. Мій варіант – це млинці з грибами та м'ясом, які обов'язково знайдуть своїх шанувальників.
Не буду свій рецепт завантажувати докладним описом приготування млинців, адже кожна господиня має свій улюблений спосіб їх випічки.
Інгредієнти
- Млинці: 10 шт.
- Фарш м'ясний: 300 г
- Печериці свіжі: 150 г
- Цибуля ріпчаста: 1 шт.
- Олія рослинна: 3 ст. ложки
- Сіль за смаком
- Спеції мелені: за смаком
Приготування
Готуємо необхідний продуктовий набір для фарширування млинців. Фарш можна взяти будь-який, він має бути розмороженим. Гриби промиваємо під проточною водою, цибулю очищаємо від лушпиння.
Цибулину перекладаємо на обробну поверхню і дрібно рубаємо.
Слідом за цибулею приступаємо до нарізки свіжих печериць. Нарізаємо шматочками і капелюшки, і ніжки.
Підігріваємо на сковороді олію. Відправляємо на сковороду грибну та цибульну нарізки. Перемішуючи інгредієнти, обсмажуємо їх упродовж 5 хвилин.
На сковороду до грибів та цибулі переправляємо м'ясний фарш.
Склад начинки підсмажуємо до готовності. У процесі інгредієнти присмачуємо до смаку меленими спеціями, солимо. Шматочки м'ясного фаршу розбиваємо силіконовою лопаткою під час обсмажування.
І млинці, і начинка для фаршування готові. На кожен млинець укладаємо начинку та згортаємо його конвертом.
Коли всі млинці будуть нафаршировані, їх рекомендується обсмажити на сковороді або запекти у духовці.
До столу млинці з грибами подаємо у гарячому вигляді. Смачний вам трапези!