Млинці з грибами та мясом

Для фарширування млинців можна використовувати різні продукти. Мій варіант – це млинці з грибами та м'ясом, які обов'язково знайдуть своїх шанувальників.

Млинці, фаршировані різноманітними ситними начинками – це, мабуть, найвдаліша кулінарна знахідка для господарок. Млинці з начинками оригінально і апетитно виглядають на столі, у тому числі святковому.

Як наповнювач для фарширування млинців можна використовувати різні продукти. Мій варіант – це млинці з грибами та м'ясом, які обов'язково знайдуть своїх шанувальників.

Не буду свій рецепт завантажувати докладним описом приготування млинців, адже кожна господиня має свій улюблений спосіб їх випічки.

Інгредієнти

  • Млинці: 10 шт.
  • Фарш м'ясний: 300 г
  • Печериці свіжі: 150 г
  • Цибуля ріпчаста: 1 шт.
  • Олія рослинна: 3 ст. ложки
  • Сіль за смаком
  • Спеції мелені: за смаком

Приготування

Готуємо необхідний продуктовий набір для фарширування млинців. Фарш можна взяти будь-який, він має бути розмороженим. Гриби промиваємо під проточною водою, цибулю очищаємо від лушпиння.

Цибулину перекладаємо на обробну поверхню і дрібно рубаємо.

Слідом за цибулею приступаємо до нарізки свіжих печериць. Нарізаємо шматочками і капелюшки, і ніжки.

Підігріваємо на сковороді олію. Відправляємо на сковороду грибну та цибульну нарізки. Перемішуючи інгредієнти, обсмажуємо їх упродовж 5 хвилин.

На сковороду до грибів та цибулі переправляємо м'ясний фарш.

Склад начинки підсмажуємо до готовності. У процесі інгредієнти присмачуємо до смаку меленими спеціями, солимо. Шматочки м'ясного фаршу розбиваємо силіконовою лопаткою під час обсмажування.

І млинці, і начинка для фаршування готові. На кожен млинець укладаємо начинку та згортаємо його конвертом.

Коли всі млинці будуть нафаршировані, їх рекомендується обсмажити на сковороді або запекти у духовці.

До столу млинці з грибами подаємо у гарячому вигляді. Смачний вам трапези!