Піца з беконом та грибами

Домашня піца – улюблена страва для багатьох обивателів. Мені подобаються піци з печерицями, і ось – цікавий покроковий рецепт піци з беконом та грибами.

Домашня піца – улюблена страва для багатьох обивателів. З цією стравою можна експериментувати хоч щодня, варіюючи інгредієнти для начинки. Мені подобаються піци з печерицями, і ось – цікавий покроковий рецепт піци з беконом та грибами, яка випікається з метою економії часу на готовому листковому тесті. Також для випікання можна замісити тісто самостійно. Підійде тісто для піци на мінеральній воді, тісто для піци, дріжджове тісто для піци, як в піцерії, вибір – за вами.

Інгредієнти для начинки роблять домашню піцу соковитою, апетитною та дуже смачною!

Інгредієнти

  • Тісто листкове бездрожжеве: 250 г
  • Майонез: 2 ст. ложки
  • Паста томатна: 1 ч. ложка
  • Бекон: 50 г
  • Помідори: 1 шт.
  • Печериці свіжі: 4-5 шт.
  • Сир твердий: 80 г

Приготування

Готуємо інгредієнти для рецепту. Тісто заздалегідь дістаємо з морозилки. Розморожуємо напівфабрикат за кімнатної температури. Печериці добре промиваємо під проточною водою, використовувати гриби разом з ніжками. Також промиваємо помідор.

Пласт розмороженого листкового тіста трохи розкочуємо і вирізаємо основу для піци, яку відразу укладаємо на деко. Поверхня основи для піци змащуємо соусом, для якого змішуємо майонез та томатну пасту.

Слайси сирокопченого бекону нарізаємо шматочками та укладаємо на основу.

Гриби перекладаємо на обробну поверхню, щоб нарізати тонкими заготовками. Додаємо скибочки грибів на піцу.

Подрібнюємо помідор півкільцями. Розміщуємо нарізку на піці.

Натираємо сир. Сирною стружкою, що вийшла, присипаємо інгредієнти начинки.

Прогріваємо духовку до 180 градусів. Завантажуємо піцу до духовки на 25-30 хвилин.

Піца з беконом та печерицями приготувалася. Розрізаємо її на сегменти, поки вона гаряча, і подаємо до столу. Знімаємо пробу, приємного перекушування!