Для любителів домашніх млинців пропоную цікавий варіант їх приготування разом із сиром та зеленою цибулею. Мої млинці з припіком із сиру та зеленої цибулі ніколи не затримуються на столі. Подавати таку страву можна зі сметаною або розтопленим вершковим маслом. Млинці з припіком із сиру та цибулі – гарний варіант для ситного сніданку.
Інгредієнти
- Молоко: 2 ст.
- Яйце куряче: 2 шт.
- Борошно пшеничне: 1 ст.
- Сіль: щіпка
- Цукор: 1-1,5 ч. ложки
- Олія рослинна: 2 ст. ложки
- Цибуля зелена: 5-6 пір'я
- Сир твердий: 50 г
Приготування
Для рецепту відміряємо у потрібній кількості зазначені продукти. Цибулю промиваємо.
Яйця розбиваємо в глибокий посуд, додаємо цукровий пісок та сіль. Збиваємо до однорідної суміші.
До яєчного складу вливаємо молоко кімнатної температури, перемішуємо.
У молочну суміш просіюємо пшеничне борошно, відразу втручаючи його в рідину.
У млинце, яке має у вас вийти без грудочок, додаємо сир, подрібнений терткою. Зелену цибулю нарізаємо дрібними кільцями. Заготівлю з цибулі відправляємо в тісто за сиром.
Перемішуємо добре інгредієнти між собою, до складу тіста додаємо олію.
Розжарюємо поверхню сковороди, змастивши її поверхню олією. Смажимо млинці з сирним припіком з двох боків.
Зі сковороди млинці складаємо чаркою. Подавати млинці з припіком із сиру і зелені можна і в теплому вигляді, і в охолодженому. Частуйтесь на здоров'я!