Морква по-корейськи із соєвим соусом

Морквина по-корейськи смачна закуска на будь-який випадок. Любителям гостренького рекомендую приготувати моркву по-корейськи із соєвим соусом, рецепт якої не становить складності.

Морквина по-корейськи це пікантна і смачна закуска на будь-який випадок. Любителям гостренького рекомендую приготувати моркву по-корейськи із соєвим соусом, рецепт якої не становить складності. Попередньо нарізка з моркви маринується в соєвому соусі, просочується ним, і тому закуска виходить соковитою та смачною.

Інгредієнти

  • Морква: 2 шт.
  • Приправа для моркви корейською: 1 ст. ложка без верху (за смаком)
  • Соус соєвий: 60 мл
  • Олія рослинна: 30 мл
  • Часник: 2-3 зубчики
  • Сіль: 1 щіпка (за смаком)
  • Чорний перець – мелений: 1 щіпка (за смаком)

Приготування

Щоб приготувати моркву корейською з соєвим соусом, візьмемо потрібні продукти. Очищаємо моркву та часникові зубчики.

Подрібнюємо морквину, використовуючи спеціальну терку. Якщо такої тертки немає, можна дрібно нарізати моркву соломкою.

Подрібнену моркву перекладаємо в миску, заливаємо соєвим соусом. Перемішуємо та залишаємо так маринуватися на 15 хвилин.

Подрібнюємо часник за допомогою спеціального пресу чи маленької терки. Перекладаємо часникову масу на сковороду в олію, прогріваємо та обсмажуємо протягом 1 хвилини.

Замариновану морквину віджимаємо від соєвого соусу та перекладаємо на сковороду в часникову олію.

До моркви додаємо спеції на свій смак.

Морквину перемішуємо зі спеціями і мучимо на сковороді протягом 1-2 хвилин.

Приготовлену морквину по-корейськи з соєвим соусом повністю остуджуємо та пропонуємо до столу. Приємного для всіх апетиту!