Морквина по-корейськи це пікантна і смачна закуска на будь-який випадок. Любителям гостренького рекомендую приготувати моркву по-корейськи із соєвим соусом, рецепт якої не становить складності. Попередньо нарізка з моркви маринується в соєвому соусі, просочується ним, і тому закуска виходить соковитою та смачною.
Інгредієнти
- Морква: 2 шт.
- Приправа для моркви корейською: 1 ст. ложка без верху (за смаком)
- Соус соєвий: 60 мл
- Олія рослинна: 30 мл
- Часник: 2-3 зубчики
- Сіль: 1 щіпка (за смаком)
- Чорний перець – мелений: 1 щіпка (за смаком)
Приготування
Щоб приготувати моркву корейською з соєвим соусом, візьмемо потрібні продукти. Очищаємо моркву та часникові зубчики.
Подрібнюємо морквину, використовуючи спеціальну терку. Якщо такої тертки немає, можна дрібно нарізати моркву соломкою.
Подрібнену моркву перекладаємо в миску, заливаємо соєвим соусом. Перемішуємо та залишаємо так маринуватися на 15 хвилин.
Подрібнюємо часник за допомогою спеціального пресу чи маленької терки. Перекладаємо часникову масу на сковороду в олію, прогріваємо та обсмажуємо протягом 1 хвилини.
Замариновану морквину віджимаємо від соєвого соусу та перекладаємо на сковороду в часникову олію.
До моркви додаємо спеції на свій смак.
Морквину перемішуємо зі спеціями і мучимо на сковороді протягом 1-2 хвилин.
Приготовлену морквину по-корейськи з соєвим соусом повністю остуджуємо та пропонуємо до столу. Приємного для всіх апетиту!