Мясні котлети з кабачком, запечені у духовці.

Пропоную до реалізації простий рецепт запечених м'ясних котлет. Виходять м'ясні котлети з кабачком, запечені в духовці, ситними та апетитними.

Смачні та соковиті котлети можна приготувати у духовці, доповнивши кабачком. Пропоную до реалізації простий рецепт запечених м'ясних котлет, які краще запропонувати до обідньої трапези або вечері разом із улюбленим гарніром з картоплі, рису, гречки чи макаронів. Виходять м'ясні котлети з кабачком, запечені в духовці, ситними та апетитними.

Інгредієнти

  • Фарш м'ясний: 400 г
  • Кабачок: 100 г (очищений)
  • Цибуля ріпчаста: 0,5 шт.
  • Яйце куряче: 1 шт.
  • Сіль за смаком
  • Чорний перець – мелений: за смаком

Приготування

Щоб запекти м'ясні котлети з кабачком у духовці, підготуємо потрібні інгредієнти. Очищаємо кабачок від шкірки та насіння. Вилучаємо з цибулі лушпиння.

У широку миску викладаємо фарш. Кабачок подрібнюємо за допомогою середньої тертки. Кабачкову масу, що вийшла, віджимаємо від зайвого соку і додаємо до фаршу. Дрібними шматочками шаткуємо цибулю. Викладаємо цибульну нарізку до решти інгредієнтів у миску.

До складу котлетної маси розбиваємо куряче яйце. На смак солимо, присмачуємо меленим перчиком. Можна додати свої улюблені спеції або приправи.

Інгредієнти добре перемішуємо між собою. Основа для м'ясних котлет у духовці готова.

З м'ясної основи ліпимо круглі або овальні котлети. Заготівлі котлет із кабачком викладаємо на лист. Я застелила лист пекарським папером. Можна взяти для запікання жароміцну форму.

Завантажуємо лист у розігріту до 190 градусів духовку на 30 хвилин. М'ясні котлети з кабачком вийшли соковитими, вони чудово тримають форму.

Запропонувати м'ясні котлети з кабачком, запечені в духовці, можна на скибочці хліба як ситний перекус! Всім смачного!