Якщо ви любите домашню випічку, зробіть апетитний пиріг. Начинку можна приготувати з капусти, доповнивши її подрібненим курячим філе та цибулею. Така начинка для пирога з капустою та куркою виходить соковитою та смачною. Для реалізації рецепту знадобиться сковорода. Склад з капусти та курячого м'яса як начинка підійде для дріжджових, листкових або заливних пирогів.
Інгредієнти
- Філе куряче: 250 г
- Капуста білокачанна: 300 г
- Цибуля ріпчаста: 1 шт.
- Кріп: 3 гілочки
- Олія рослинна: 3 ст. ложки
- Сіль за смаком
- Спеції мелені: за смаком
Приготування
Підготуємо для начинки інгредієнти за списком. Філе має бути охолодженим. Очищаємо цибулю. З капусти видаляємо верхні листи, зрізаємо качан. Промиваємо гілочки кропу.
Цибулину нарізаємо дрібним кубиком. У сковороді розігріваємо олію. Завантажуємо в сковороду заготовку цибулі і пасеруємо її протягом двох хвилин.
Куряче м'ясо подрібнюємо невеликими брусочками. Викладаємо м'ясну нарізку до цибулі.
Інгредієнти на сковороді перемішуємо. Томимо курячі шматочки з цибулею 5 або 7 хвилин, іноді перемішуючи.
Паралельно шаткуємо тонкими смужками білокачанну капусту. Викладаємо капусту у сковороду.
Інгредієнти за смаком приправляємо сіллю та чорним меленим перцем (можна ввести до складу начинки свої улюблені приправи та спеції). Перемішуємо.
Обсмажуємо капусту з куркою протягом 15-20 хвилин. Начинку іноді перемішуємо. Можна трохи підлити води в капусту, щоб вона вийшла соковитою.
Начинка з капусти з|із| куркою приготовлена. Викладаємо в неї посічений свіжий кріп. Інгредієнти перемішуємо. Начинку, що вийшла, остуджуємо.
Апетитна, ситна та смачна начинка з капусти з куркою зробить ваш пиріг справжнім кулінарним шедевром! Приємного клопоту при випіканні!