Начинка для пирога з капустою та куркою

Якщо ви любите домашню випічку, зробіть апетитний пиріг. Пропоную приготувати начинку для пирога з капустою та куркою. Вона виходить соковитою та смачною.

Якщо ви любите домашню випічку, зробіть апетитний пиріг. Начинку можна приготувати з капусти, доповнивши її подрібненим курячим філе та цибулею. Така начинка для пирога з капустою та куркою виходить соковитою та смачною. Для реалізації рецепту знадобиться сковорода. Склад з капусти та курячого м'яса як начинка підійде для дріжджових, листкових або заливних пирогів.

Інгредієнти

  • Філе куряче: 250 г
  • Капуста білокачанна: 300 г
  • Цибуля ріпчаста: 1 шт.
  • Кріп: 3 гілочки
  • Олія рослинна: 3 ст. ложки
  • Сіль за смаком
  • Спеції мелені: за смаком

Приготування

Підготуємо для начинки інгредієнти за списком. Філе має бути охолодженим. Очищаємо цибулю. З капусти видаляємо верхні листи, зрізаємо качан. Промиваємо гілочки кропу.

Цибулину нарізаємо дрібним кубиком. У сковороді розігріваємо олію. Завантажуємо в сковороду заготовку цибулі і пасеруємо її протягом двох хвилин.

Куряче м'ясо подрібнюємо невеликими брусочками. Викладаємо м'ясну нарізку до цибулі.

Інгредієнти на сковороді перемішуємо. Томимо курячі шматочки з цибулею 5 або 7 хвилин, іноді перемішуючи.

Паралельно шаткуємо тонкими смужками білокачанну капусту. Викладаємо капусту у сковороду.

Інгредієнти за смаком приправляємо сіллю та чорним меленим перцем (можна ввести до складу начинки свої улюблені приправи та спеції). Перемішуємо.

Обсмажуємо капусту з куркою протягом 15-20 хвилин. Начинку іноді перемішуємо. Можна трохи підлити води в капусту, щоб вона вийшла соковитою.

Начинка з капусти з|із| куркою приготовлена. Викладаємо в неї посічений свіжий кріп. Інгредієнти перемішуємо. Начинку, що вийшла, остуджуємо.

Апетитна, ситна та смачна начинка з капусти з куркою зробить ваш пиріг справжнім кулінарним шедевром! Приємного клопоту при випіканні!