Олівє з кукурудзою

Пропоную вам оновлену версію популярного салату олів'є. Домашнє олів'є з кукурудзою замість горошку чудово впишеться у святкове меню.

Багатьом подобається салат Олів'є. Без цієї страви просто не представляється новорічне гуляння. Я пропоную вам оновлену версію цього популярного салату. Моя пропозиція – олів'є з кукурудзою, який відмінно підійде для обивателів, які з будь-яких причин не люблять консервований горошок.

Домашнє олів'є з кукурудзою замість горошку можна готувати і з ковбасою, і з шинкою, і з вареною куркою. Олів'є з новою смаковою ноткою чудово впишеться у святкове меню.

Інгредієнти

  • Ковбаса варена: 200 г
  • Яйце куряче: 2 шт.
  • Морква варена: 1 шт.
  • Картопля (варена): 2 шт.
  • Огірок маринований: 1-2 шт.
  • Кукурудза (консервована): 4 ст. ложки
  • Майонез: 2 ст. ложки
  • Зелень свіжа: за смаком
  • Сіль за смаком
  • Чорний перець – мелений: за смаком

Приготування

Для рецепту готуємо продукти. Заздалегідь відварюємо у мундирі картопля, моркву, а також яйця. Після термічної обробки інгредієнти очищаємо. Промиваємо зелень, а консервовану кукурудзу відкидаємо на сито, щоб зцідити зайвий сік. Приступаємо до нарізування.

Пропоную подрібнення інгредієнтів почати з коренеплодів. Картоплю та моркву подрібнюємо у формі кубика. Нарізку перекладаємо у глибоку миску.

Аналогічний спосіб подрібнення вибираємо для вареної ковбаси та маринованого огірка. Заготівлю інгредієнтів відправляємо у миску.

Очищені від шкаралупи яйця рубаємо шматочками.

Струснувши з гілочок кропу зайву вологу, подрібнюємо його на обробній дошці. Зелень перекладаємо в миску, додаємо консервовану кукурудзу.

Для заправки я використала звичайний покупний майонез. Дозволяється взяти сметану або майонез, виготовлений в домашніх умовах. Смак салату коригуємо сіллю та чорним меленим перцем.

Олів'є, що складають нашого салату, добре між собою перемішуємо.

Олів'є з кукурудзою замість горошку пропонуємо на стіл у загальному салатнику або розкладаємо його за порційними креманками. Приємного для всіх апетиту!