Для шанувальників домашньої випічки пропоную зробити смачне печиво з кокосової стружки. Приготувати його зовсім не складно, впорається навіть новачок у кулінарії. Готове печиво з кокосовою стружкою виходить м'яким, апетитним – чудовий десерт до чашки чаю чи кави. Для декорування можна використовувати розтоплений шоколад, глазур, цукрову пудру. Приступаємо до реалізації.
Інгредієнти
- Стружка кокосова: 80 г
- Борошно пшеничне: 50 г
- Яйце куряче: 1 шт.
- Цукор: 50 г
- Розпушувач тіста: 0,5 ч. ложки
- Цукор (пудра): 1 ст. ложка
Приготування
У потрібній кількості відміряємо інгредієнти для приготування печива. Яйце бажано взяти невелике.
У миску розбиваємо яйце. Всипаємо до нього цукровий пісок. Інгредієнти збиваємо віночком, а краще міксером.
У солодку яєчну масу, що вийшла, додаємо кокосову стружку. Перемішуємо інгредієнти.
У склад, що утворився, просіюємо борошно разом з розпушувачем для тесту.
Інгредієнти між собою перемішуємо до одержання м'якого тіста. Тісто кладемо в мішечок і на 20 хвилин прибираємо на полицю холодильника.
З охолодженого тіста формуємо печиво у формі кульок, розміром трохи більше волоського горіха. Викладаємо заготовки печива на лист, який рекомендується застелити пекарським папером.
Відправляємо лист з печивом у розігріту до 180 градусів духовку на 20 хвилин. Печиво має підрум'янитися.
Приготовлене печиво з кокосовою стружкою посипаємо цукровою пудрою або прикрашаємо на свій смак.
Подаємо ніжне та апетитне печиво з кокосовою стружкою на стіл до чашки улюбленого напою. Смачного!