Зі свинини можна приготувати найрізноманітніші страви, у тому числі – апетитні підливи. Щоб процес варіння підливи зробити простим і без зайвих кулінарних проблем, пропоную скористатися мультиваркою. Виходить підливу зі свинини в мультиварці смачної, страва чудово поєднується з різними гарнірами при подачі – макаронами, картопляним пюре, кашами.
Інгредієнти
- Свинина: 500 г (м'якоть)
- Цибуля ріпчаста: 1 шт.
- Борошно пшеничне: 1 ст. ложка
- Паста томатна: 2 ст. ложки
- Олія рослинна: 2 ст. ложки
- Сіль за смаком
- Спеції мелені: за смаком
- Базилік сушений: 0,5 ч. ложки
- Паприка мелена: 0,5 ч. ложки
- Вода: 400 мл
Приготування
Підготуємо продукти для м'ясної підливи. Свинину промиваємо, обтираємо паперовими рушниками. Очищаємо цибулю.
У знімну чашу мультиварку вливаємо олію. Вибираємо програму «Гаріння» на дисплеї. Цибулю нарізаємо шматочками і відправляємо обживатися на 5 хвилин, періодично перемішуючи. Мультиварку кришкою не закриваємо.
М'якуш свинину нарізаємо середніми шматочками. Перекладаємо нарізку з м'яса до цибулі. На смак солимо, всипаємо спеції.
М'ясні шматочки перемішуємо з цибулею і продовжуємо готувати у цій же програмі ще 10 хвилин. Іноді інгредієнти перемішуємо.
До обсмажених шматочків свинини всипаємо борошно, додаємо томатну пасту. Якщо паста кислить, то всипте трохи цукру. Перемішуємо.
Вміст у чаші заливаємо кип'яченою водою.
Мультиварку закриваємо кришкою. Включаємо програму «Гасіння» на 45 хвилин. Готуємо до звукового сигналу.
Смачна підлива зі свинини у мультиварці готова. Смачного!