Підливу зі свинини з грибами

Для обіднього перекусу можна зробити страву зі свинини та свіжих печериць. Моя пропозиція – підливу зі свинини з грибами, яку можна подати з гарніром.

Для обіднього ситного перекушування можна зробити апетитну страву зі свинини та свіжих печериць. Моя пропозиція – це підлива зі свинини з грибами, яку можна подати з улюбленим гарніром. Підійде картопляне пюре, рис чи макарони. Так, і просто зі шматочком хліба така підлива буде гарна! Готуватимемо на сковороді. Отже, приступаємо до реалізації рецепту.

Інгредієнти

  • Свинина: 300 г (м'якоть)
  • Печериці свіжі: 150 г
  • Вершки: 180 мл
  • Борошно пшеничне: 1 ст. ложка
  • Олія рослинна: 3 ст. ложки
  • Сіль за смаком
  • Спеції мелені: за смаком
  • Сік лимонний: 2 ст. ложки

Приготування

Ось такі інгредієнти знадобляться для приготування м'ясної підливи з грибами. Свинину та гриби обполоснути та обсушити.

Свинину для підливи нарізаємо у формі невеликих брусків. Заготівлю присипаємо борошном з усіх боків. Такий кулінарний прийом дозволить зробити підливу густою.

Шматочки свинини завантажуємо в сковороду, в якій слід попередньо розігріти масло. Обсмажуємо м'ясо до утворення легкої скоринки.

Печериці нарізаємо часточками. Переправляємо грибне нарізування до м'яса.

Інгредієнти мучимо разом на сковороді приблизно 10 хвилин.

До м'яса та грибів вливаємо порцію вершків. Солимо і гасимо близько 10 хвилин.

Додамо до складу нашої м'ясної підливи з грибами лимонний сік та мелений перець.

Сковороду із вмістом знімаємо з вогню. М'ясна підлива з печерицями готова. Смачного!