Гречка по-купецьки зі свининою в мультиварці

Гречка за цим рецептом виходить одночасно смачною, ситною та апетитною. Каша доповнена крім основних інгредієнтів овочами – морквою та цибулею.

У нашому раціоні обов'язково має бути присутня каша з гречаної крупи. Гречка – це корисний продукт харчування, який чудово гармонує з багатьма інгредієнтами. Пропоную вам покроковий рецепт гречки по-купецьки зі свининою в мультиварці, яка виходить одночасно смачною, ситною та апетитною.

Така каша доповнена крім основних інгредієнтів овочами – морквою та цибулею. Свинина робить кашу смачною, із насиченим смаком.

Найсмачніша гречка по-купецьки зі свининою в мультиварці – відмінний варіант для сімейного перекушування.

Інгредієнти

  • Свинина: 300 г
  • Морква: 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста: 1 шт.
  • Крупа гречана: 200 г
  • Олія рослинна: 2 ст. ложки
  • Вода: 450 мл
  • Сіль за смаком
  • Чорний перець – мелений: за смаком
  • Паста томатна: 1 ст. ложка

Приготування

Відповідно до запропонованого списку беремо необхідні інгредієнти. Свинина має бути в охолодженому стані. Гречану крупу перебираємо та ретельно промиваємо під проточною водою. Овочі очищаємо.

Свинину для гречаної каші наріжемо у формі брусків. У чашу мультиварки вливаємо олію, встановлюємо режим «жаріння». Заготівлю з м'яса викладаємо в чашу та обсмажуємо протягом 5 хвилин без кришки.

Підготовлені овочі для каші подрібнюємо: цибуля – ножем, морква – теркою. Додаємо нарізку до шматочків м'яса, продовжуємо обсмажування ще п'ять хвилин.

До інгредієнтів у чашу мультиварки додаємо підготовлену гречану крупу.

Вміст присолюємо на свій смак, посипаємо меленим чорним перцем та порцією томатної пасти.

Гречку зі свининою та овочами заливаємо водою.

Вимикаємо програму «смаження» та встановлюємо режим приготування «каша». На приготування відводимо 20 хвилин, мультиварку накриваємо кришкою. Покладений час приготування минуло, відкриваємо кришку мультиварки.

Ароматна гречана каша зі свининою та овочами по-купецьки в мультиварці приготувалася. Кашу викладаємо порціями в тарілки, за бажання посипаємо рубаною зеленню. Всім смачного та корисного перекушування!