Смажена риба в паніровці на сковороді гриль

Любителі рибних страв оцінять запропонований рецепт, з ним впорається навіть хазяйка-початківець. Сьогодні в мене в меню — смажена риба в паніровці на сковороді гриль.

Сьогодні у мене в меню смажена риба. Думаю, що любителі рибних страв оцінять запропонований рецепт, з ним впорається навіть господарка-початківець. Моя кулінарна пропозиція — смажена риба в паніровці на сковороді гриль, яка виходить смачною, із приємною скоринкою. Для рецепту я використовувала річкову рибу невеликого розміру (підійде плотиця, соріжка, вобла, тарань тощо).

Інгредієнти

  • Риба річкова: 500 г
  • Сіль за смаком
  • Приправа для риби: за смаком
  • Панірувальна суміш: 4 ст. ложки
  • Олія рослинна: 60 мл

Приготування

Для смаження візьмемо потрібні продукти. Рибу я використовувала свіжу, щойно спійману.

Річкову рибку очищаємо від луски. Потрошимо від нутрощів. Видаляємо хвостики та голови. Якщо вирішите голови залишити, то обов'язково вийміть зябра.

Рибні тушки на свій смак солимо. Присмачуємо приправою для приготування рибних страв.

Рибку рясно посипаємо дрібною панірувальною сумішшю з кожного боку.

На сковороду гриль вливаємо олію. Прогріваємо його. Кладемо на поверхню сковороди рибку в паніровці.

Обсмажуємо рибу на сковороді гриль до утворення рум'яної скоринки. Під час смаження рибу можна притиснути кришкою, щоб отримати характерні смужки.

Смажена риба на сковороді гриль в паніровці готовий. Смачного!