Рис з мексиканською овочевою сумішшю на сковороді

Для пісного меню пропоную зробити смачний рис із овочевою мексиканською сумішшю на сковороді, який підійде і тим обивателям, які стежать за своєю фігурою.

Для пісного меню пропоную зробити смачний рис з овочевою мексиканською сумішшю на сковороді, який, до речі, підійде і тим, хто стежить за своєю фігурою. Рис використовується пропарений довгозерний. Овочева мексиканська суміш є замороженим складом з подрібненої моркви і перцю, стручкової квасолі, горошку і кукурудзи. Такою стравою можна урізноманітнити вечерю.

Інгредієнти

  • Рис пропарений: 150 г
  • Мексиканська овочева суміш: 200 г
  • Цибуля ріпчаста: 0,5 шт.
  • Олія рослинна: 2 ст. ложки
  • Сіль за смаком
  • Чорний перець – мелений: за смаком

Приготування

Візьмемо продукти для приготування рису. Очищаємо цибулю.

Довгозерний рис промиваємо під проточною водою, перекладаємо в каструлю. Заливаємо рис водою (на склянку рису потрібно 2 склянки рідини). Після того, як рис закипить, варимо його 10-15 хвилин, іноді перемішуємо.

Цибулю подрібнюємо тонкими півкільцями. У сковороду вливаємо олію і прогріваємо її. Викладаємо цибульну нарізку, пасеруємо 3 хвилини.

Доповнюємо пасеровану цибулю на сковороді замороженими овочами.

Овочевий склад перемішуємо. Обсмажуємо разом 5 або 7 хвилин.

На сковороду перекладаємо зварений рис.

Інгредієнти на свій смак солимо, приправляємо чорним меленим перцем.

Рис перемішуємо із овочами. Томимо інгредієнти ще протягом 2 хвилин.

Смачна та корисна страва з рису та замороженої овочевої суміші готова, пригощайтеся!