Салат із зеленою редькою та болгарським перцем

Зі свіжих овочів можна приготувати найрізноманітніші вітамінні салати. Салат із зеленою редькою та болгарським перцем виходить одночасно і корисним, і смачним.

Зі свіжих овочів можна приготувати найрізноманітніші вітамінні салати. Пропоную зробити салат із зеленої редьки. Коренеплід доповнимо подрібненою капустою і солодким болгарським перцем. Завдяки пікантній заправці салат із зеленою редькою та болгарським перцем виходить одночасно і корисним, і смачним.

Інгредієнти

  • Редька зелена: 150 г
  • Капуста білокачанна: 150 г
  • Солодкий болгарський перець: 1 шт.
  • Коріандр (мелений): 0,5 год ложки
  • Часник сушений: 0,5 год ложки
  • Оцет винний: 1 ст. ложка
  • Соус соєвий: 1 ст. ложка
  • Цукор: щіпка
  • Сіль: щіпка
  • Олія рослинна: 2 ст. ложки

Приготування

Для вітамінного салату очистимо редьку, солодкий болгарський перець. З капусти знімемо верхній лист. Підготуємо спеції для заправки.

Нарізаємо зелену редьку у формі тонкої соломки. Для зручності та швидкості процесу можна скористатися теркою для корейської моркви.

Білокочанну капусту шаткуємо смужками. Нарізку перекладаємо до редьки.

Доповнюємо редьку та капусту солодким перцем, подрібненим тонкими півкільцями.

До складу салату засипаємо коріандр, сушений часник, дрібку цукру та солі.

Інгредієнти поливаємо олією, додаємо винний оцет і соєвий соус.

Компоненти салату добре перемішуємо. Даємо салату промаринуватися протягом 5 хвилин.

Апетитний, смачний та корисний салат із зеленої редьки з болгарським перцем готовий. Частуйтесь на здоров'я!