Складаючи банкетне меню, можна включити до нього неймовірно смачний салат "Ніжність" з куркою та огірком, який неодмінно оцінять ваші гості.
Салат складається із доступних інгредієнтів, смакові якості яких вдало поєднуються між собою.
Кількість інгредієнтів для більшої кількості порцій просто збільште пропорційно. Приступаємо до приготування.
Інгредієнти
- Куряче філе – варене: 150 г
- Огірок свіжий: 1 шт.
- Сир твердий: 80 г
- Яйце куряче: 1 шт.
- Кукурудза (консервована): 3 ст. ложки
- Майонез: 1 ст. ложка
- Сіль за смаком
- Чорний перець – мелений: за смаком
- Часник сушений: за смаком
Приготування
Підготуємо інгредієнти. Заздалегідь відварюємо курячу грудку (філе) та яйце. Огірок промиваємо.
Для змішування інгредієнтів салату беремо відповідну миску. Почнемо подрібнення з огірка. Зрізавши кінці, нарізаємо плід невеликими кубиками.
Подрібнюємо яйце за аналогією з огірком, тобто кубиком. Яєчну нарізку перекладаємо до огірків.
На обробну поверхню викладаємо відварене куряче м'ясо. Інгредієнт подрібнюємо смужками.
З кукурудзяних зерен зливаємо сік. Додаємо консервований продукт у миску до інгредієнтів.
Сир подрібнимо за допомогою великої тертки.
Компоненти курячого салату заправляємо майонезом, кидаємо на смак сіль, мелений перець і щіпку сухого часнику.
Склад салату добре перемішуємо, блюдо готове до подачі.
Апетитний салат «Ніжність» з куркою та огірком готовий до дегустації. Смачного вам перекусу та гарного настрою!