Як і раніше, салат «Столичний» залишається популярною стравою і в буденному меню, і в святковому. Декілька варіацій приготування салату «Столичний» дозволяють змінювати його смак та подачу. Я пропоную зробити салат із копченою ковбасою. Такий салат «Столичний» із копченою ковбасою виходить апетитним та ситним. Заздалегідь для салату потрібно відварити картопля з морквою та яйця.
Інгредієнти
- Ковбаса копчена: 150 г
- Картопля: 2 шт.
- Морква: 1 шт.
- Яйце куряче: 2 шт.
- Горошок консервований: 100 г
- Огірки мариновані: 2 шт. (або солоні)
- Майонез: 2-3 ст. ложки (або сметана)
- Сіль за смаком
- Чорний перець – мелений: за смаком
Приготування
Візьмемо за списком потрібні інгредієнти. Відварені картопля, морква та яйця очищаємо.
Почнемо подрібнення інгредієнтів для салату з копченої ковбаси. Нарізаємо продукт у формі невеликих кубиків. При нарізанні решти інгредієнтів орієнтуйтеся на цей розмір.
Морквину з картоплею нарізаємо так само, тобто. кубиками.
До складу салату додаємо подрібнені огірочки та яйця.
Консервований горошок спочатку відкидаємо на сито або друшляк, щоб злити рідину, а потім викладаємо до решти інгредієнтів салату.
На смак компоненти «Столичного» приправляємо сіллю та чорним перчиком. Викладаємо порцію майонезу. Можна використати і сметану.
Інгредієнти перемішуємо, салат "Столичний" готовий.
Смачний салат «Столичний» із копченою ковбасою подаємо на стіл. Усім приємного апетиту та гарного настрою!