Салат Тіффані з виноградом та куркою

Салат Тіффані з виноградом і куркою має привабливий зовнішній вигляд, довго не завітрюється, і до того ж він виходить соковитим і смачним.

Салат Тіффані, виготовлений з відвареного курячого філе, має привабливий зовнішній вигляд. Я впевнена, що серед ваших гостей цей салат отримає найвищу оцінку. Апетитний салат Тіффані з виноградом і куркою довго не завітрюється, до того ж він виходить соковитим і смачним.

Інгредієнти

  • Виноград: 100 г (без кісточок)
  • Філе куряче: 1 шт.
  • Яйце куряче: 1 шт.
  • Яблуко: 0,5 шт.
  • Сир твердий: 50 г
  • Горіх грецький (ядра): 1 жменя
  • Майонез: 3 ст. ложки
  • Сіль за смаком
  • Чорний перець – мелений: за смаком

Приготування

Для рецепту відварюємо куряче філе, в трохи підсоленій воді. Готове куряче м'ясо остудити. Відварити потрібно яйце, а потім опустити його в холодну воду. Яйце звільнити від шкаралупи. Ретельно промити виноград та яблуко.

На плоску тарілку встановлюємо кільце сервіровки. Перший ряд нашого салату – подрібнене кубиком куряче філе. Укладаємо курячу нарізку, солимо її і перчимо. Майонезом робимо поверх тонку сіточку.

Наступний шар салату буде з волоських горіхів. Але спочатку горіхи потрібно порубати дрібними шматочками.

Яблуко очищаємо від шкірки, нарізаємо дрібними кубиками, які викладаємо поверх шару з горіхів. Яблучний шар також покриваємо майонезом.

Натираємо дрібно куряче яйце. Викладаємо шар і змащуємо його майонезом.

Твердий сир подрібнюємо теркою. Викладаємо шар із сирної стружки.

Завершуємо формування листкового салату поруч із винограду. Кожну виноградинку розрізаємо навпіл та красиво укладаємо.

Приготовлений салат спочатку відправляємо в холодильник, щоб він достатньо просочився. Верх салату накриваємо плівкою. Смачний та соковитий салат Тіффані з виноградом та куркою приготовлений, смачного вам перекушування!