Салат з копченою куркою, чорносливом та морквою по-корейськи

Пропоную вам рецепт салату з копченою куркою, чорносливом та морквою по-корейськи, який чудово впишеться у будь-яке святкове меню.

Смачний та апетитний салат із копченою куркою приготувати просто та легко. Заздалегідь потрібно лише відварити яйця, остудити їх у крижаній воді та очистити. Подрібнену копчену курку в салаті ми доповнимо чорносливом, солодкою кукурудзою і пікантною морквою по-корейськи. Поєднання інгредієнтів настільки вдале, що салат з копченою куркою, чорносливом і морквою по-корейськи виходить чудовим. Він чудово впишеться у будь-яке святкове меню.

Інгредієнти

  • Курка копчена: 200 г (філе)
  • Морква по-корейськи: 150 г
  • Кукурудза (консервована): 150 г
  • Яйце куряче: 2 шт.
  • Чорнослив: 100 г (без кісточок)
  • Зелень свіжа: 2 гілочки
  • Майонез: 2 ст. ложки

Приготування

Підготуємо продукти для салату. Чорнослив замочуємо на 5 хвилин у воді. Потім зливаємо воду, чорнослив обсушуємо. Гілочки зелені промиваємо. Я використала петрушку, підійде також кріп. Спецій для цього салату зазвичай не потрібно (тільки на ваш смак).

Почнемо подрібнення інгредієнтів із копченого філе. Нарізаємо курку дрібними кубиками. Перекладаємо нарізку в миску.

Віджимаємо від маринаду корейську морквину. Довгі смужки моркви нарізаємо на 2-3 частини. Додаємо моркву до курки в миску.

Шматочками рубаємо яйця. Відправляємо їх до решти інгредієнтів салату.

Чорнослив нарізаємо шматочками. Додаємо сухофрукт до складу салату.

Зерна солодкої консервованої кукурудзи спочатку відкидаємо на сито, а потім переправляємо у миску.

Листя петрушки дрібно шаткуємо, додаємо в салат. Інгредієнти заправляємо майонезом.

Залишилося тільки перемішати складові салату, і блюдо можна буде подавати до столу.

Всім смачного!