Смачний та апетитний салат із копченою куркою приготувати просто та легко. Заздалегідь потрібно лише відварити яйця, остудити їх у крижаній воді та очистити. Подрібнену копчену курку в салаті ми доповнимо чорносливом, солодкою кукурудзою і пікантною морквою по-корейськи. Поєднання інгредієнтів настільки вдале, що салат з копченою куркою, чорносливом і морквою по-корейськи виходить чудовим. Він чудово впишеться у будь-яке святкове меню.
Інгредієнти
- Курка копчена: 200 г (філе)
- Морква по-корейськи: 150 г
- Кукурудза (консервована): 150 г
- Яйце куряче: 2 шт.
- Чорнослив: 100 г (без кісточок)
- Зелень свіжа: 2 гілочки
- Майонез: 2 ст. ложки
Приготування
Підготуємо продукти для салату. Чорнослив замочуємо на 5 хвилин у воді. Потім зливаємо воду, чорнослив обсушуємо. Гілочки зелені промиваємо. Я використала петрушку, підійде також кріп. Спецій для цього салату зазвичай не потрібно (тільки на ваш смак).
Почнемо подрібнення інгредієнтів із копченого філе. Нарізаємо курку дрібними кубиками. Перекладаємо нарізку в миску.
Віджимаємо від маринаду корейську морквину. Довгі смужки моркви нарізаємо на 2-3 частини. Додаємо моркву до курки в миску.
Шматочками рубаємо яйця. Відправляємо їх до решти інгредієнтів салату.
Чорнослив нарізаємо шматочками. Додаємо сухофрукт до складу салату.
Зерна солодкої консервованої кукурудзи спочатку відкидаємо на сито, а потім переправляємо у миску.
Листя петрушки дрібно шаткуємо, додаємо в салат. Інгредієнти заправляємо майонезом.
Залишилося тільки перемішати складові салату, і блюдо можна буде подавати до столу.
Всім смачного!