Салат з копченою куркою, сиром та кукурудзою

Салат із копченою куркою, сиром та кукурудзою можна віднести до кулінарної категорії швидких страв. Салат виходить із пікантною ноткою, яку задає морквина по-корейськи.

Апетитний салат із копченою куркою, сиром та кукурудзою можна віднести до кулінарної категорії швидких страв. Для рецепту інгредієнти не потрібно піддавати термічній обробці, і відразу приступати до їх нарізування. Салат виходить із пікантною ноткою, яку задає морквина по-корейськи. Салат із копченою куркою можна приготувати і для святкового столу.

Інгредієнти

  • Курка копчена: 200 г (грудка або м'ясо з гомілок/стегон)
  • Сир твердий: 100 г
  • Помідори чері: 8 шт.
  • Морква по-корейськи: 100 г
  • Кукурудза (консервована): 100 г
  • Майонез: 2 ст. ложки
  • Цибуля зелена: 5-6 пір'я
  • Сіль: за потребою

Приготування

Візьмемо інгредієнти для рецепту за списком. Помідори чері промиваємо під проточною водою. Зелень ополіскуємо.

Відкриваємо баночку консервованої солодкої кукурудзи. Зерна кукурудзи відразу перекладаємо на сито, щоб стекла вся рідина.

Почнемо подрібнення інгредієнтів із копченого курячого м'яса. Нарізаємо курятину у формі маленьких кубиків.

Помідори чері для салату нарізаємо половинками чи четвертинками.

Морквину по-корейськи віджимаємо від пікантного маринаду. Якщо смужки морквини довгі, краще розрізати їх навпіл.

Пір'я зеленої цибулі нарізаємо дрібними кільцями.

Сир твердих сортів подрібнюємо великою теркою.

Інгредієнти з'єднуємо в мисці та заправляємо майонезом. Перемішуємо салат, пробуємо. Якщо вам не вистачає солі, додайте спецію в салат. На мій смак сіль не потрібна.

Смачний салат із копченою куркою та кукурудзою краще спочатку потримати в холодильнику, а потім подати на стіл. Всім смачного!