Трапляються іноді у нас ситуації, коли потрібно приготувати смачну закуску за обмежену кількість часу. Я думаю, що у кожної хазяйки знайдеться на полиці холодильника крабове м'ясо (або крабові палички). Із цим продуктом можна приготувати чудові салати. Ось покроковий рецепт салату з крабовим м'ясом та рисом, в якому інгредієнти доповнені солодкою консервованою кукурудзою, яйцем та огірком.
Апетитний салат з крабовим м'ясом та рисом можна приготувати для сімейної вечері.
Інгредієнти
- Крабове м'ясо: 100 г
- Кукурудза (консервована): 4 ст. ложки
- Рис відвареної: 0,5 ст.
- Огірок свіжий: 1 шт.
- Яйце куряче (варене): 2 шт.
- Майонез: 2-3 ст. ложки
- Сіль за смаком
- Гірчиця: 0,5 ч. ложки
Приготування
Для приготування салату беремо потрібні продукти. Відварюємо рис, яйця. Крабове м'ясо має бути розмороженим. Промиваємо огірок.
На обробну дошку викладаємо крабове м'ясо та нарізаємо його у формі тонких платівок. Заготівлю відразу перекладаємо в миску (салатник).
Огірок подрібнюємо тонкими брусочками.
Очищаємо яйця, подрібнюємо продукт шматочками.
До складу салату вводимо відварний рис.
Зерна кукурудзи з|із| банки спочатку відкидаємо на сито, а потім уже додаємо до інгредієнтів салату.
Заправляти салат будемо соусом з майонезу та гірчиці. Продукти змішуємо та викладаємо в салатник. Солимо за смаком. Можна кинути трохи меленого перцю.
Склад салату перемішуємо.
Простий у приготуванні салат з крабовим м'ясом та рисом готовий до вживання. Усім смачна дегустація!