Відварена куряча грудка часто є інгредієнтом у складі багатьох салатів. Куряче м'ясо чудово поєднується з деякими продуктами. Мені подобається салат з куркою, чорносливом та арахісом, який впишеться у будь-яке меню. Для рецепту наперед відваріть курятину, яйця. Інгредієнти потім остудіть. До столу салат можна запропонувати порційно, використовуючи креманку.
Інгредієнти
- Філе куряче (грудка): 280 г (відварена)
- Огірок свіжий: 1 шт.
- Яйце куряче: 3 шт.
- Чорнослив: 100 г
- Часник: 1-2 зубчики
- Арахіс солоний: 40 г
- Майонез: 3 ст. ложки
- Сіль за смаком
Приготування
Підготуємо продукти за списком. Ретельно промиваємо огірок, чорнослив. Очищуємо яйця.
Почнемо подрібнення інгредієнтів із курячої грудки. Нарізаємо м'ясо невеликими кубиками, які одразу переправляємо в миску.
Подрібнюємо у формі кубиків свіжий огірок. Додаємо огіркову нарізку в миску курки.
Яйця рубаємо невеликими шматочками. Викладаємо до решти інгредієнтів салату.
Промитий і висушений чорнослив нарізаємо дрібними шматочками.
Небагато склад салату присолюємо. Часник пропускаємо через спеціальний прес або натираємо дрібно. Заправляємо майонезом.
Перемішуємо салат і викладаємо в креманки. Зверху салат з куркою та чорносливом посипаємо арахісом.
Пригощайтеся, приємного апетиту!