Салат з куркою, чорносливом та арахісом

Куряче м'ясо чудово поєднується з деякими продуктами. Мені подобається салат з куркою, чорносливом та арахісом, який впишеться у будь-яке меню.

Відварена куряча грудка часто є інгредієнтом у складі багатьох салатів. Куряче м'ясо чудово поєднується з деякими продуктами. Мені подобається салат з куркою, чорносливом та арахісом, який впишеться у будь-яке меню. Для рецепту наперед відваріть курятину, яйця. Інгредієнти потім остудіть. До столу салат можна запропонувати порційно, використовуючи креманку.

Інгредієнти

  • Філе куряче (грудка): 280 г (відварена)
  • Огірок свіжий: 1 шт.
  • Яйце куряче: 3 шт.
  • Чорнослив: 100 г
  • Часник: 1-2 зубчики
  • Арахіс солоний: 40 г
  • Майонез: 3 ст. ложки
  • Сіль за смаком

Приготування

Підготуємо продукти за списком. Ретельно промиваємо огірок, чорнослив. Очищуємо яйця.

Почнемо подрібнення інгредієнтів із курячої грудки. Нарізаємо м'ясо невеликими кубиками, які одразу переправляємо в миску.

Подрібнюємо у формі кубиків свіжий огірок. Додаємо огіркову нарізку в миску курки.

Яйця рубаємо невеликими шматочками. Викладаємо до решти інгредієнтів салату.

Промитий і висушений чорнослив нарізаємо дрібними шматочками.

Небагато склад салату присолюємо. Часник пропускаємо через спеціальний прес або натираємо дрібно. Заправляємо майонезом.

Перемішуємо салат і викладаємо в креманки. Зверху салат з куркою та чорносливом посипаємо арахісом.

Пригощайтеся, приємного апетиту!