Салат з морквою та болгарським перцем на зиму.

Цей салат з морквою та болгарським перцем можна запропонувати до столу як пікантну закуску до м'ясних страв та інших страв.

Для вас, любі господині, я пропоную чудову заготівлю для холодного сезону. Ось покроковий рецепт салату з морквою та болгарським перцем на зиму, який просто готується, а виходить смачним та ароматним. Такий салат з морквою та болгарським перцем на зиму можна запропонувати до столу як пікантну закуску до м'ясних страв та інших страв. Заготівля чудово поєднується з різноманітними гарнірами.

Інгредієнти

  • Солодкий болгарський перець: 200 г
  • Морква: 400 г
  • Цибуля фіолетова: 2 шт.
  • Часник: 3 зубчики
  • Олія рослинна: 3 ст. ложки
  • Оцет 9%: 2 ст. ложки
  • Сіль: 1 ч. ложка
  • Цукор: 2 ст. ложки
  • Паприка мелена: за смаком

Приготування

Згідно із запропонованим списком, беремо продукти для заготівлі на зиму. Овочі очищаємо.

Для подрібнення моркви беремо тертку із великими поділами. Морквяну стружку перекладаємо в об'ємну чашку.

На черзі — цибуля. Його для зимової заготівлі подрібнюємо у формі напівкілець. Нарізку перекладаємо до моркви.

Очищений від насіння солодкий болгарський перець нарізаємо. Заготівлю відправляємо в чашку до решти інгредієнтів.

Часникові зубки нарізаємо невеликими шматочками.

До подрібнених компонентів салату додаємо цукровий пісок, мелену паприку до смаку, сіль. Вливаємо столовий оцет і олію без запаху.

Заготівлю для салату перемішуємо та наполягаємо протягом години.

Салат поміщаємо у стерилізовану тару.

На дно каструлі викладаємо ганчірочку, ставимо банку із салатом, накривши її кришкою. Стерилізуємо 20-25 хвилин.

Після стерилізації акуратно дістаємо банку з каструлі та щільно фіксуємо кришкою.

Всім смачних заготовок із моркви, приємного апетиту!