Пропонований капустяний салат із ковбасою та кукурудзою я відношу до категорії страв «гості на порозі». Для приготування салату не потрібно відварювати будь-які інгредієнти, тому реалізація рецепту забере у вас не більше 10 хвилин. Апетитний салат з пекінською капустою, ковбасою та кукурудзою – бюджетна закуска для святкового меню та смачне доповнення до основних страв у буденний день.
Інгредієнти
- Капуста пекінська: 200 г
- Ковбаса варена: 150 г
- Огірок свіжий: 1 шт.
- Сир твердий: 60 г
- Кукурудза (консервована): 4 ст. ложки
- Майонез: 2 ст. ложки (або сметана)
- Сіль за смаком
- Чорний перець – мелений: за смаком
Приготування
За списком беремо продукти для приготування салату. Верхні листочки з пекінської капустою видаляємо. Огірок ретельно промиваємо під проточною водою. Варену ковбасу можна замінити шинкою. З яскравих зерен консервованої кукурудзи зливаємо сік.
Пекінська капуста має своєрідну структуру, тому її нарізка не становить складності. Подрібнюємо капусту тонкими стрічками. Заготівлю завантажуємо в салатник.
На черзі – варена ковбаса. Продукт нарізаємо соломкою.
До складу салату додаємо огірок, подрібнений дрібними брусочками.
Сир твердих сортів (я використовувала пармезан) для капустяного салату подрібнюємо теркою.
До інгредієнтів салату викладаємо зерна консервованої кукурудзи.
Закінчуємо збирання салату, додавши до нього спеції та майонез. Інгредієнти перемішуємо.
Салат з пекінською капустою, ковбасою та кукурудзою раджу відразу виставити на стіл. Смачного перекушування всім!