Салат з пекінською капустою та гранатом

Швидко і без зайвого кулінарного клопоту можна приготувати апетитний, смачний і корисний салат з пекінською капустою та гранатом.

Швидко і без зайвого кулінарного клопоту можна приготувати апетитний, смачний та корисний салат з пекінською капустою та гранатом, в якому також присутній консервований ананас. Особисто мене салат приваблює швидкістю готування та присутністю у блюді поживних елементів. Для заправки підійде нежирна сметана, легкий майонез чи натуральний йогурт. Якщо ви стежите за своєю фігурою, то обов'язково збережіть покроковий рецепт салату з пекінською капустою та гранатом у своїх закладках.

Інгредієнти

  • Капуста пекінська: 200 г
  • Ананас консервований: 150 г
  • Гранат: 1/4 шт.
  • Сир твердий: 70 г
  • Сметана: 2 ст. ложки (натуральний йогурт, легкий майонез)
  • Сіль за смаком

Приготування

Підготуємо необхідні інгредієнти. З капусти видаляємо верхні листочки. Гранат розбираємо на зерна.

Почнемо подрібнення інгредієнтів із пекінської капусти. Структура цього виду капусти дозволяє з процесом нарізки впоратися легко та акуратно. Шинкуємо капусту тонкими смужками.

У мене на момент реалізації рецепта був ананас у кільцях. Подрібнюємо ананасові кільця у формі кубика.

Сир твердих сортів подрібнюємо за допомогою терки. Вибирайте бік із великими осередками.

Склад салату доповнюємо рубіновими зернами гранату.

До інгредієнтів кладемо легкий майонез (або сметану чи натуральний йогурт). Зовсім трохи приправляємо салат сіллю.

Вміст у мисці перемішуємо.

Апетитний вітамінний салат з пекінською капустою та гранатовими зернами готовий до вживання. Смачного вам перекушування!