Існує велика кількість салатних страв, основними інгредієнтами яких є курячі яйця та кукурудза. Пропоную повсякденне меню поповнити ще однією варіацією з цими продуктами.
У моєму рецепті салат доповнений свіжим огірком, солодким болгарським перцем, відвареною морквою та зеленню. Смачний салат можна запропонувати до ситного сніданку або подати його як гарнір до м'ясних страв за обідом, вечерею.
Пропонований покроковий рецепт салату з яйцями та кукурудзою має свої гастрономічні переваги – невигадливий склад інгредієнтів, швидкість готування та бездоганний смак.
Інгредієнти
- Яйце куряче: 2 шт.
- Морква варена: 1 шт.
- Кукурудза (консервована): 4 ст. ложки (солодка)
- Огірок свіжий: 1 шт.
- Солодкий болгарський перець: 0,5 шт.
- Зелень свіжа: за смаком
- Майонез: 3 ст. ложки
- Сіль за смаком
- Чорний перець – мелений: за смаком
Приготування
Беремо потрібні продукти для салату. Для нього заздалегідь відварюємо яйця та морквину. Дані компоненти салату потім охолоджуємо та очищаємо.
Очищену морквину подрібнюємо невеликим кубиком. Курячі яйця рубаємо шматочками. Перекладаємо інгредієнти у салатник.
Ретельно промиваємо свіжий огірочок, нарізаємо його прямо в шкірці невеликими шматочками.
Пропорційним кубиком нарізаємо і солодкий болгарський перець, очистивши його від насіннєвої коробочки.
З кукурудзяних зерен зливаємо солодкий сік, перекладаємо продукт до решти інгредієнтів салату.
Доповнюємо інгредієнти салатної страви нарізкою із зелені. Це може бути зелена цибуля, кріп чи петрушка.
До інгредієнтів викладаємо порцію майонезу. Компоненти салату солимо та перчимо на свій смак.
Інгредієнти залишилося перемішати.
Смачний простий салат із консервованою кукурудзою та курячими яйцями готовий, пригощайтеся на здоров'я!