Для любителів простих та легких у приготуванні страв пропоную зробити соковитий салат із капусти. Для рецепту найкраще підійде пекінська капуста або молода білокачанна. Подрібнену капусту ми доповнимо огірком та ковбасою (я використовувала варену). Виходить салат зі свіжої капусти з огірком і ковбасою смачним, ситним, хрустким. Страва урізноманітнить ваш буденний раціон і поповнить меню святкових посиденьок.
Інгредієнти
- Капуста білокачанна: 250 г
- Ковбаса варена: 100 г
- Огірок свіжий: 1 шт.
- Цибуля ріпчаста: 0,5 шт.
- Майонез: 2 ст. ложки
- Сіль за смаком
- Чорний перець – мелений: за смаком
Приготування
Підготуємо для рецепту потрібні продукти. Очищаємо цибулю, добре промиваємо огірок. З капусти видаляємо верхні листи, зрізаємо качан.
На обробну дошку перекладаємо капусту. Шинкуємо її тонкими смужками.
Варену ковбасу подрібнюємо для салату у формі соломки.
На черзі – свіжий огірок. Нарізаємо огірок також соломкою. Додаємо огіркову нарізку до решти інгредієнтів салату в миску.
Половинку цибулі подрібнюємо тонкими півкільцями і переправляємо в салат.
Компоненти капустяного салату на свій смак солимо та перчимо. Заправляємо порцією майонезу.
Перемішуємо добре між собою інгредієнти салату та можна відразу ставити його на стіл.
Всім смачного перекушування!