Для ситного та смачного сніданку пропоную зробити сендвіч з огірками та ковбасою на електрогрилі. Приготувати такий апетитний перекус не складно навіть юним кухарям. Для рецепту буде потрібно хліб для тостів. Для начинки я взяла молочну ковбасу, але можна використовувати продукт свого улюбленого сорту. Скибочки ковбаси доповнимо малосольним огірком та сиром. Приступаємо.
Інгредієнти
- Хліб (для тостів): 8 шт.
- Ковбаса: 150 г (молочна)
- Сир твердий: 100 г
- Огірок малосольний: 1 шт.
- Майонез: 3 ч. ложки
Приготування
Підготуємо для реалізації рецепту необхідні продукти. Хлібних скибочок має бути парна кількість.
Хлібні скибочки ділимо навпіл. Половину хлібних заготовок змащуємо тонким шаром улюбленого майонезу.
На змащені шматочки хліба поміщаємо по скибочці ковбаси.
Маринований огірок нарізаємо тонкими кільцями. Розміщуємо нарізку з огірка на вільному просторі заготовки для сендвіч.
Тонко нарізаємо сир твердих сортів скибочками. Робимо шар із сирних смужок.
Закриваємо начинку шматочком хліба.
Заготівлі сендвічів завантажуємо в електрогриль. Смажимо приблизно 2 хвилини.
Ситні бутерброди з ковбасою на електрогрилі готові. Всім смачного!