Язички з листкового тіста

Якщо ви не знаєте, що приготувати з листкового тіста, рекомендую скористатися цим рецептом. Пропоную спекти язички з листкового тіста, які урізноманітнять ваше чаювання.

Готовий напівфабрикат – листкове тісто – відмінний інгредієнт для різноманітної випічки. Якщо ви не знаєте, що приготувати з листкового тіста, рекомендую скористатися цим рецептом. Пропоную спекти язички з листкового тіста в духовці, які чудово урізноманітнять ваше чаювання. Готувати язички з листкового тіста з цукром простіше простого, впорається навіть новачок у кулінарії.

Заздалегідь тісто слід дістати з морозилки та залишити при кімнатній температурі. Тісто має стати м'яким, але при цьому добре тримати форму.

Інгредієнти

  • Тісто листкове бездрожжеве: 250 г
  • Жовток яєчний: 1 шт.
  • Цукор: 1 ст. ложка

Приготування

Щоб спекти листкові язички в духовці, підготуємо продукти за списком. Яйце розділяємо на білок та жовток. Нам у рецепті буде потрібно лише жовток.

Розморожений пласт листкового тіста розкладаємо на столі. Нарізаємо тісто смужками. Приблизний розмір заготовок – 3 на 10 см. Відразу перекладаємо смужки з тіста на лист, який краще застелити пергаментом.

Жовток збиваємо вилкою. Смужки змащуємо жовтком.

Зверху кожну смужку присипаємо цукровим піском.

Завантажуємо лист з язичками в розігріту до 180 градусів духовку на 15-20 хвилин.

Смачні, прості у приготуванні язички з листкового тіста подаємо з ароматним чаєм чи кавою.

Всім приємного чаювання!