Шашлик зі свинини в гірчичному маринаді в духовці

Любителі м'ясних страв обов'язково оцінять шашлик зі свинини, приготовлений у домашніх умовах. Смачний шашлик зі свинини в гірчичному маринаді в духовці можна запропонувати з улюбленим соусом, свіжими овочами та зеленню.

Любителі м'ясних страв обов'язково оцінять шашлик зі свинини, приготовлений у домашніх умовах. М'ясні шматочки замаринуємо в пікантному складі на основі гірчиці. Запікати шашлик зі свинини в духовці на дерев'яних шпажках. Від такого частування на святковому столі точно ніхто не відмовиться. Смачний шашлик зі свинини в гірчичному маринаді в духовці можна запропонувати з улюбленим соусом, свіжими овочами та зеленню.

Інгредієнти

  • Свинина: 1 кг (м'якоть)
  • Гірчиця: 90 г
  • Цибуля ріпчаста: 2 шт.
  • Оцет яблучний: 4 ст. ложки
  • Приправа для шашлику: 2 ч. ложки
  • Олія рослинна: 4 ст. ложки
  • Сіль: 3,5 ч. ложки
  • Суміш прованських трав: 1 ч. ложка

Приготування

За списком підготуємо інгредієнти. Свинину промити та обсушити паперовими рушниками. Очистити цибулю.

Зробимо для шашлику маринад. У невелику миску викладаємо гірчицю. Вливаємо до неї рослинну олію та яблучний оцет. Всипаємо прованські трави, приправу для шашлику та сіль. Інгредієнти ретельно перемішуємо. Маринад для замочування шашлику готовий.

М'якуш свинини нарізаємо невеликими шматочками (приблизний розмір 2,5-3 см). Нарізку з м'яса перекладаємо у широку миску.

Цибулю нарізаємо у формі пелюсток.

До заготівлі зі свинини та цибулі переправляємо гірчичний маринад.

Склад інгредієнтів добре перемішуємо. Кожен м'ясний шматочок має бути покритий маринадом.

Затягуємо миску з м'ясними шматочками харчової плівкою. Забираємо м'ясо у холодильник на 12 годин. Я зазвичай замочую свинину для домашнього шашлику на ніч.

Замариноване м'ясо насаджуємо на дерев'яні шпажки, чергуючи з цибулею. Деко застилаємо фольгою, змащуємо трохи олією. Укладаємо шпажки на лист.

Завантажуємо лист з шашликом в розігріту до 190 градусів духовку. Запікаємо м'ясо на шпажках приблизно 45-50 хвилин. Через 30 хвилин шпажки перевернути.

Смачний шашлик із свинини на шпажках готовий до дегустації. Всім смачного!