Шаурма з куркою та морквою по-корейськи

Соковиту, смачну та апетитну шаурму з куркою та морквою по-корейськи можна легко приготувати в домашніх умовах. Ось кулінарні подробиці приготування.

Соковиту, смачну та апетитну шаурму з куркою можна легко приготувати в домашніх умовах. Для начинки знадобиться також молода капуста, помідор, морква по-корейськи, сир. Пікантною шаурмою з куркою та морквою по-корейськи виходить завдяки часниковому соусу. Основний інгредієнт начинки – курку – ми обсмажимо у спеціях на сковороді. Ось кулінарні подробиці приготування.

Інгредієнти

  • Тонкий лаваш – великий: 2 шт.
  • Капуста білокачанна: 100 г
  • Помідори: 1 шт.
  • Морква по-корейськи: 100 г
  • Філе куряче: 100 г
  • Сир твердий: 70 г
  • Олія рослинна: 2 ст. ложки
  • Часник: 2 зубчики
  • Майонез: 3,5 ст. ложки
  • Сіль за смаком
  • Суміш перців: за смаком

Приготування

Підготуємо інгредієнти за списком для шаурми з куркою.

Куряче м'ясо перекладаємо на обробну дошку та нарізаємо соломкою. Курячу нарізку викладаємо в розігріту олію на сковороду. Посипаємо за смаком сіллю та сумішшю мелених перців. Обсмажуємо до готовності та приємної скоринки.

Приготуємо часниковий соус. Подрібнюємо часникові часточки, змішуємо їх із майонезом. На поверхні столу розстеляємо тонкий лаваш. Змащуємо лаваш часниковим соусом. Краї залишаємо вільними.

Починаємо збирати шаурму. Шинкуємо молоду білокачанну капусту. Викладаємо нарізку першим шаром.

На капустяний шар поміщаємо тонкі скибочки помідора.

На помідорний шар кладемо заготовку з курячого філе.

Закриваємо шар із курки корейською морквою.

Теркою подрібнюємо сир. Робимо останній шар із сиру.

А тепер акуратно і туго згортаємо лаваш у формі конверта.

Розігріваємо сковороду гриль. Змащувати її не потрібно. Підрум'янюємо шаурму з куркою з кожного боку по 1 хвилині.

Домашня шаурма з куркою та морквою по-корейськи готова, приємного апетиту!