Швидка піца на майонезі в духовці

Пропоную вам рецепт швидкої піци на майонезі в духовці, з реалізацією якого впорається навіть хазяйка, яка до цього жодного разу не готувала італійську випічку.

Пропоную вам покроковий рецепт швидкої піци на майонезі в духовці, з реалізацією якого впорається навіть господиня, яка до цього жодного разу не готувала італійську випічку в домашніх умовах. На заміс тесту вам знадобиться буквально 5 хвилин, а сам процес запікання піци в духовці займе 25-30 хвилин. Начинку можна вибрати на власний розсуд, я використовувала шинку, помідори, сир. Ось кулінарні подробиці.

Інгредієнти

  • Яйце куряче: 2 шт.
  • Майонез: 50 г
  • Сода харчова: 1 щіпка
  • Сіль: 0,5 ч. ложки
  • Борошно пшеничне: 130 г
  • Шинка: 50 г
  • Помідори: 1 шт.
  • Сир твердий: 50 г
  • Будь-яка зелень: за бажанням

Приготування

Візьмемо потрібні інгредієнти для приготування піци. До речі, тісто у нас буде рідким.

У миску виливаємо вміст курячих яєць. Доповнюємо їх майонезом. Добре змішуємо інгредієнти віночком.

У нас вийшов такий однорідний склад. У нього кидаємо соду та сіль. Перемішуємо.

Додаємо просіяне борошно.

Інтенсивно компоненти тіста змішуємо. На виході ми отримали густе тісто. За консистенцією воно нагадує тісто на щільні оладки.

Тісто розподіляємо по дну жароміцної форми (можна взяти сковорідку). Для зручності можна змочити долоні холодною водою та розтягнути тісто по поверхні.

Нарізаємо скибочками шинку та помідор. Розкладаємо начинку на поверхні основи для піци. Можна, до речі, змастити основу для піци томатним соусом.

Натираємо сир. Начинку закриваємо сирною стружкою.

Заготовку піци завантажуємо в прогріту до 180 градусів духовку на 25-30 хвилин.

Швидку піцу з шинкою та помідорами розрізаємо на шматочки. Смачного!