Смажена картопля з мисливськими ковбасками на сковороді

Домашня смажена картопля з мисливськими ковбасками на сковороді — справжня паличка-рятувала: і швидко, і смачно!

Якщо вам потрібно терміново приготувати ситний обід, пропоную познайомитися з цим покроковим рецептом, щоб нагодувати всю сім'ю. Оскільки картопля – найдоступніший інгредієнт, який чудово поєднується з різними продуктами, то скористаємося цією якістю і посмажимо бульби разом з мисливськими ковбасками на сковороді. У результаті виходить смачна, апетитна і смачна страва. Домашня смажена картопля з мисливськими ковбасками на сковороді — справжня паличка-рятувала: і швидко, і смачно!

Інгредієнти

  • Картопля: 600 г
  • Ковбаса: 150 г (мисливська)
  • Цибуля ріпчаста: 0,5 шт.
  • Олія рослинна: 3 ст. ложки
  • Сіль за смаком
  • Чорний перець – мелений: за смаком
  • Зелень свіжа: для подачі

Приготування

Беремо інгредієнти за запропонованим списком. Очищаємо картоплю від шкірки, бульби обполіскуємо. З цибулі знімаємо лушпиння. Очищаємо мисливські ковбаски від шкіри.

Для смаження картоплю нарізаємо у формі невеликих брусків.

У сковороду наливаємо олію. Добре його розігріваємо. У гарячу олію завантажуємо картопляну заготівлю і смажимо її на вогні вище середнього до напівготовності. Пару разів картоплю перемішайте.

Поки обсмажується картопля, підготуємо решту інгредієнтів. Цибулю подрібнюємо півкільцями або пір'ям. Мисливські ковбаски нарізаємо кільцями.

Перекладаємо нарізку з цибулі та ковбасок до картоплі на сковороду.

За смаком вміст на сковороді солимо, присмачуємо чорним меленим перцем. Можна підкинути своїх улюблених приправ. Інгредієнти перемішуємо.

Сковороду накриваємо кришкою, зменшуємо нагрівання плити. Смажимо картопля з цибулею та мисливськими ковбасками до готовності, іноді перемішуємо.

Картопля з мисливськими ковбасками готова. Страву гарячим подаємо на стіл, прикрасивши гілочками свіжої зелені. З такою картоплею можна запропонувати салат із овочів. Всім смачного та ситного перекушування!