Якщо вам подобаються ситні страви з м'яса, то візьміть на озброєння цей покроковий рецепт смаженої свинини на сковороді в соєвому соусі, який не є складним навіть для господарок-початківців. Охолоджену свинину ми спочатку замаринуємо в соєвому соусі, а потім обсмажимо на олії. Свинину можна подати як самостійну гарячу закуску або запропонувати до столу разом із улюбленим гарніром. Добре поєднується смажена свинина в соєвому соусі та з овочами, свіжою зеленню.
Інгредієнти
- Свинина: 500 г (м'якоть)
- Цибуля ріпчаста: 1 шт.
- Приправа для свинини: 1 ч. ложка
- Соус соєвий: 3 ст. ложки
- Олія рослинна: 2 ст. ложки
- Сіль за смаком
Приготування
Підготуємо для смаження м'яса потрібні інгредієнти. Свинину без кісток промиваємо під проточною водою, обтираємо паперовими серветками. Очищаємо цибулю.
На обробну поверхню кладемо шматок розмороженої свинини, нарізаємо невеликими порційними шматочками. Заготівлю з м'яса переправляємо у робочу миску.
Нарізку зі свинини доповнюємо цибулею, що подрібнюємо тонкими смужками.
Інгредієнти в мисці присмачуємо приправою для приготування м'ясних страв. Трохи солимо. Вливаємо соєвий соус.
Вміст у мисці добре перемішуємо. Накриваємо ємність з м'ясом харчовою плівкою та прибираємо на полицю холодильника. Маринуємо свинину 1 год.
У сковороду вливаємо порцію олії. Коли воно прогріється, викладаємо у сковороду свинячі шматочки разом із маринадом.
М'ясо обсмажуємо на середньому вогні, періодично перемішуючи протягом 20 хвилин.
Соковита свинина, смажена із цибулею на сковороді в соєвому соусі, приготувалася. Приємного та ситного перекушування!