Такий ковбасний продукт, як сосиски, часто використовуються не тільки в самостійному вигляді, але й для приготування смачних страв та закусок. Мабуть, найпопулярніша страва з цим інгредієнтом – це сосиски в тісті. У мене альтернативний варіант – сосиски в беконі в духовці, які виходять ситними та апетитними. До того ж зібрати таку страву дуже просто. Запропонувати сосиски в бекон можна для щільного перекушування протягом дня.
Інгредієнти
- Сосиски: 4 шт.
- Бекон: 4 шт.
- Чорний перець – мелений: за смаком
Приготування
Ось необхідні інгредієнти для приготування сосисок у беконі у духовці. Також підготуйте жароміцну форму та харчову фольгу.
Рекомендую для рецепту взяти якісні сосиски найвищого гатунку. Виймаємо сосиски з упаковки, знімаємо з них захисну плівку.
Бекон продається у різних варіантах. Нам краще підійде м'ясна нарізка у формі тонких смужок. Беремо смужку бекону та обертаємо сосиску. Поводимося так з усіма інгредієнтами.
Форму, призначену для запікання страв, покриваємо фольгою. Укладаємо в один ряд заготовки сосисок.
Щоб додати в страву пікантності, зверху я посипала сосиски в беконі чорним свіжомеленим чорним перцем.
Завантажуємо форму із сосисками в прогріту до 190 градусів духовку приблизно на 15 хвилин. Час може бути трохи збільшений, орієнтуйтеся на властивості духовки.
Такі сосиски, запечені в духовці з беконом, можна подавати до столу з улюбленим соусом.
Пригощайтеся смачними сосисками, приємного для всіх апетиту!