Сосиски в беконі в духовці

Пропоную приготувати альтернативний варіант сосисок у тесті – сосиски в беконі в духовці, які виходять ситними та апетитними.

Такий ковбасний продукт, як сосиски, часто використовуються не тільки в самостійному вигляді, але й для приготування смачних страв та закусок. Мабуть, найпопулярніша страва з цим інгредієнтом – це сосиски в тісті. У мене альтернативний варіант – сосиски в беконі в духовці, які виходять ситними та апетитними. До того ж зібрати таку страву дуже просто. Запропонувати сосиски в бекон можна для щільного перекушування протягом дня.

Інгредієнти

  • Сосиски: 4 шт.
  • Бекон: 4 шт.
  • Чорний перець – мелений: за смаком

Приготування

Ось необхідні інгредієнти для приготування сосисок у беконі у духовці. Також підготуйте жароміцну форму та харчову фольгу.

Рекомендую для рецепту взяти якісні сосиски найвищого гатунку. Виймаємо сосиски з упаковки, знімаємо з них захисну плівку.

Бекон продається у різних варіантах. Нам краще підійде м'ясна нарізка у формі тонких смужок. Беремо смужку бекону та обертаємо сосиску. Поводимося так з усіма інгредієнтами.

Форму, призначену для запікання страв, покриваємо фольгою. Укладаємо в один ряд заготовки сосисок.

Щоб додати в страву пікантності, зверху я посипала сосиски в беконі чорним свіжомеленим чорним перцем.

Завантажуємо форму із сосисками в прогріту до 190 градусів духовку приблизно на 15 хвилин. Час може бути трохи збільшений, орієнтуйтеся на властивості духовки.

Такі сосиски, запечені в духовці з беконом, можна подавати до столу з улюбленим соусом.

Пригощайтеся смачними сосисками, приємного для всіх апетиту!