Суп з вермішеллю та шинкою

Щоб зварити смачний суп, необов'язково чекати довгий час. Ось покроковий рецепт супу з вермішеллю та шинкою, приготувати який можна буквально за півгодини.

Щоб зварити смачний суп, необов'язково чекати довгий час. Ось покроковий рецепт супу з вермішеллю та шинкою, приготувати який можна буквально за півгодини. Суп з шинкою і вермішель виходить апетитним і ситним – відмінна страва для обіду!

Інгредієнти

  • Картопля: 3 шт.
  • Шинка: 150 г
  • Морква: 0,5 шт.
  • Цибуля ріпчаста: 0,5 шт.
  • Вермішель: 3-4 ст. ложки
  • Часник: 1 зубчик
  • Лист лавровий: 1 шт.
  • Олія рослинна: 3 ст. ложки
  • Сіль за смаком
  • Чорний перець – мелений: за смаком
  • Зелень свіжа: за смаком
  • Вода: 2 л

Приготування

Готуємо продукти для приготування простого, але дуже смачного супу. Очищаємо картоплю, цибулю та моркву. Сорт шинки – на ваш розсуд. У каструлю наливаємо воду і доводимо до кипіння. Відразу солимо.

Нарізаємо картопля у формі середнього кубика. Нарізку з картоплі перекладаємо в каструлю в киплячу воду і варимо приблизно 20 хвилин.

Моркву подрібнюємо для супу за допомогою великої тертки. Ріпчасту цибулю шаткуємо дрібним кубиком.

Заготівлю з овочів пасеруємо на сковороді в олії 3 хвилини. Тим часом ковбасу нарізаємо кубиком. Подрібнену шинку викладаємо на сковороду до овочів, перемішуємо і продовжуємо обсмажувати ще 3 хвилини.

Заготівлю з овочів та шинки перекладаємо зі сковороди в каструлю. Додаємо подрібнений часник та лавровий лист. Проварюємо суп ще 5 хвилин.

Закидаємо в суп вермішель, перемішуємо та варимо 5 хвилин.

Наш суп практично готовий. На смак його перчимо. Склад страви урізноманітним свіжою зеленню, яку потрібно дрібно нарізати. Каструлю накриваємо кришкою, вимикаємо нагрівання плити. За 10 хвилин суп можна буде подавати до столу.

Пригощайтеся на здоров'я, всім смачним перекушуванням!