Окрошка з ковбасою на мінеральній воді

На мій погляд, окрошка є найпопулярнішим літнім супом. Літня окрошка з ковбасою на мінеральній воді, я сподіваюся, стане вашою улюбленою стравою.

На мій погляд, окрошка є найпопулярнішим літнім супом. Така страва ідеальна для спекотного дня. Зазвичай я готую окрошку на квасі, але є інші цікаві варіанти заправки, наприклад, з мінеральною водою. Літня окрошка з ковбасою на мінеральній воді, я сподіваюся, стане вашою улюбленою стравою.

Інгредієнти

  • Ковбаса варена: 250 г
  • Картопля: 2 шт.
  • Яйце куряче: 2 шт.
  • Огірок свіжий: 1 шт.
  • Редиска: 4-5 шт.
  • Цибуля зелена: 0,5 пучка
  • Вода мінеральна: 1 л
  • Оцет яблучний: 3 ст. ложки
  • Сметана: 4 ст. ложки
  • Сіль за смаком
  • Чорний перець – мелений: за смаком

Приготування

Підготуємо необхідні інгредієнти для нашої домашньої окрошки. Заздалегідь відварюємо картоплю та яйця. Дані інгредієнти потім охолоджуємо та очищаємо. Промиваємо огірок, редис, зелень. Мінеральну воду можна використовувати з газом або без (на ваш розсуд).

Для окрошки подрібнюємо редиску у формі тонких четвертинок.

Яйця рубаємо кубиком, таку саму форму надаємо картоплі.

На черзі – ковбаса. Продукт нарізаємо кубиками. Слідом подрібнюємо огірок (теж кубиком). Шкірку можна залишити на огірку, якщо вона не гірчить.

Пір'я зеленої цибулі нарізаємо кільцями.

Інгредієнти, що входять до складу для окрошки, на свій смак солимо, перчимо. Додаємо сметану, інгредієнти перемішуємо.

Далі вливаємо холодну мінеральну воду та натуральний яблучний оцет, ще раз перемішуємо.

Смачна літня окрошка з ковбасою на мінеральній воді готова. Подаємо її охолодженою до столу. Можна додатково запропонувати гірчицю до такої страви. Частуйтесь на здоров'я!