Гречаний суп із фрикадельками

Існує багато варіантів приготування супу з гречаною крупою. Пропоную вам приготувати гречаний суп із фрикадельками із м'ясного фаршу.

У багатьох сім'ях люблять суп, основним інгредієнтом якого є гречка – крупа корисна та необхідна для нашого організму. Існує багато варіантів приготування супу з гречаною крупою. Якщо немає часу на приготування супу з гречки з м'ясом, можна використовувати більш полегшений спосіб. Пропоную вам покроковий рецепт гречаного супу з фрикадельками, виготовленими з м'ясного фаршу.

Домашній гречаний суп із фрикадельками просто готується, а його смак подобається всім.

Інгредієнти

  • Фарш м'ясний: 250 г
  • Крупа гречана: 100 г
  • Картопля: 1-2 шт.
  • Морква: 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста: 0,5 шт.
  • Помідори: 1-2 шт.
  • Зелень свіжа: за смаком
  • Сіль за смаком
  • Спеції мелені: за смаком
  • Олія рослинна: 30 мл
  • Вода: 1,5 л

Приготування

Для супу беремо потрібні продукти. Очищаємо цибулю, картоплю та моркву. У каструлю заливаємо необхідну кількість води, яку кип'ятимо. Воду одразу солимо.

Підготовлені картопляні плоди для гречаного супу подрібнюємо у формі брусків. Картопляну нарізку відправляємо в киплячу воду.

Гречку, яку рекомендується наперед перебрати, ретельно промиваємо під проточною водою. Крупу переправляємо в каструлю за картоплею.

На черзі – овочі. Морквину подрібнюємо теркою, а цибулю тонко нарізаємо шматочками.

У сковороду капаємо олію. Коли воно прогріється, завантажуємо в сковороду заготівлю із овочів. Починаємо пасерування.

Смак овочевої засмажки для супу урізноманітним помідором, який без шкірки натираємо або подрібнюємо блендером. Пасеруємо інгредієнти на сковороді до готовності.

Паралельно з підготовкою засмаження зробимо фрикадельки. Відщипуємо від розмороженого фаршу шматочки і катаємо їх у кульки.

Овочева заготівля, виготовлена на сковороді, вирушає в суп.

За овочами перекладаємо в суп наші фрикадельки, варимо приблизно 7-10 хвилин. Перчим до смаку.

Апетитний супчик з гречаною крупою та фрикадельками приготувався. Розливаємо його по тарілках і в кожну порцію кидаємо подрібнену свіжу зелень. Смачного!