Свиняча рулька з часником у мультиварці

За цим рецептом для мультиварки я готувала свинячу рульку багато разів. Рулька виходила завжди соковита та смачна.

Ніхто не сумніватиметься в тому твердженні, що кермо — досить ситна м'ясна страва. Приготувати свиняче кермо так, щоб воно стало основною стравою для неспішного святкового сімейного обіду можна, використовуючи різноманітні рецепти. Я пропоную покроковий рецепт свинячої рульки з часником у мультиварці, який був перевірений не раз.

Готується кермо з часником у два етапи. Спочатку ми відваримо свинячу частину з використанням овочів та спецій, а потім додатково поставимо мультиварку у режим «випікання». На другому кулінарному етапі візьмемо соєвий соус. Отже, подробиці приготування рульки в мультиварці.

Інгредієнти

  • Рулька свиняча: 1 шт. (1200 г)
  • Цибуля ріпчаста: 1 шт.
  • Морква: 1 шт.
  • Часник: 6 зубчиків
  • Лист лавровий: 2 шт.
  • Перець горошком: 10 шт.
  • Соус соєвий: 100 мл
  • Вода: 2,5 л
  • Сіль за смаком

Приготування

Для приготування рульки у мультиварці беремо продукти за списком.

Підготовку до виготовлення рульки почнемо з її очищення. Ножем зіскоблюємо з поверхні можливі забруднення, промиваємо кермо.

Очищаємо овочі, морквину розрізаємо великими частками. Цибулю також ділимо на частини.

Підготовлену свинячу кермо разом з нарізкою з моркви та цибулі завантажуємо в знімну чашу мультиварки.

Кидаємо в чашу до інгредієнтів перець горошком та лавровий лист. Солю я зовсім небагато, адже надалі ми запікатимемо рульку з використанням соєвого соусу, який сам по собі солоний.

Вміст заливаємо водою приблизно на 2-3 частини загального обсягу чаші. Для варіння встановлюємо програму "гасіння". Час приготування від півтори до двох годин.

Час варіння закінчився, дістаємо кермо з бульйону. До речі, сам бульйон можна використовувати для приготування перших гарячих страв. Овочі нам більше не потрібні. У кермі робимо надрізи, в які вставляємо часникові зубчики.

Знову повертаємо кермо в чашу мультиварки, додаємо соєвий соус. Ставимо програму "випічка", час приготування 20-30 хвилин.

Апетитна рулька свиняча готова до подачі на стіл. Пригощайтеся, приємного апетиту!