Тісто для курника на маргарині

Якщо ви зібралися пригостити своїх домочадців смачним пирогом, то скористайтеся цим простим рецептом, щоб замісити куряче тісто на маргарині.

Якщо ви зібралися пригостити своїх домочадців смачним пирогом – курником, то скористайтеся цим простим рецептом, щоб замісити тісто для апетитної випічки. У складі тесту є маргарин, є молоко, курячі жовтки, пшеничне борошно, спеції. Такий набір інгредієнтів та запропонована кулінарна технологія допоможе вам замісити вдале тісто для курника на маргарині, яке зробить смачний пиріг.

Інгредієнти

  • Борошно пшеничне: 450 г
  • Маргарин: 200 г
  • Жовток яєчний: 2 шт.
  • Молоко: 150 г
  • Цукор: 1 ст. ложка
  • Сіль: 1 ч. ложка
  • Розпушувач тіста: 1 ч. ложка

Приготування

Підготуємо для замішування тіста необхідні інгредієнти. Маргарин з полиці холодильника дістаньте заздалегідь, продукт піде в тісто в розм'якшеному стані. Свіже молоко трохи прогрійте у каструльці.

Жовтки відокремлюємо від білків. Жовтки поміщаємо у ємність. Підсипаємо до них цукровий пісок та сіль у заявлених кількостях. Інгредієнти перетираємо. До речі, білки, що залишилися, можна використовувати для приготування глазурі.

У масу кладемо розм'якшений маргарин.

Віночком добре перемішуємо інгредієнти.

До складу на основі маргарину вливаємо свіже молоко. Знову перемішуємо інгредієнти.

Починаємо невеликими порціями вводити в масу, що вийшла, просіяне борошно разом з пекарським порошком.

Замішуємо тісто, яке на виході має бути м'яким і не прилипати до долонь.

Готове тісто для курника на маргарині використовуємо не одразу. Спочатку поміщаємо його в поліетиленовий мішечок і забираємо на півгодини в холодильник.

Тісто на маргарині та молоці для курника готове, гарної вам випічки!