Якщо ви часто готуєте домашню піцу, знаєте, що є безліч кулінарних варіантів пригостити рідню або друзів смачною випічкою. Пропоную реалізувати покроковий рецепт піци із солоними огірками та ковбасою в духовці. Зробити таку піцу простіше, тим більше, що тісто ми будемо використовувати вже готове. Ідеальний варіант – магазинне листкове тісто або спеціальні основи (напівфабрикат). Підійде самостійно замішане тісто для піци.
Інгредієнти
- Тісто листкове: 200 г
- Корнішони солоні: 4 шт.
- Ковбаса: 80 г (сарделька)
- Кетчуп томатний: 1,5 ст. ложки
- Майонез: 1 ст. ложка
- Сир твердий: 60 г
Приготування
Беремо потрібні інгредієнти. Замість корнішонів можна використати один огірок.
Тісто розташовуємо на присипаній мукою поверхні і розкочуємо його у формі кола. Основу для піци поміщаємо на лист, підгинаючи зовсім небагато краю до центру.
За допомогою кулінарного пензля покриваємо основу томатним кетчупом (соусом).
У формі каблучок подрібнюємо сардельку. Ковбасну нарізку маємо на змащеній основі.
Корнішони ріжемо також кільцями. Заповнюємо вільний простір огірковими слайсами.
Наступний етап формування домашньої піци – подрібнення сиру. Натертим сиром закриваємо начинку.
Начинку для піци покриваємо сіточкою із майонезу. Зручно зрізати куточок упаковки.
Завантажуємо сформовану піцу в прогріту духовку (180 градусів) приблизно на 25 хвилин. Час визначиться властивостями духовки.
Дістаємо готову піцу з пічки, одразу розрізаємо на сегменти та пропонуємо до столу. Приємного та смачного всім перекушування!