Піца з солоними огірками та ковбасою

Пропоную реалізувати покроковий рецепт піци із солоними огірками та ковбасою в духовці. Зробити таку піцу найпростіше.

Якщо ви часто готуєте домашню піцу, знаєте, що є безліч кулінарних варіантів пригостити рідню або друзів смачною випічкою. Пропоную реалізувати покроковий рецепт піци із солоними огірками та ковбасою в духовці. Зробити таку піцу простіше, тим більше, що тісто ми будемо використовувати вже готове. Ідеальний варіант – магазинне листкове тісто або спеціальні основи (напівфабрикат). Підійде самостійно замішане тісто для піци.

Інгредієнти

  • Тісто листкове: 200 г
  • Корнішони солоні: 4 шт.
  • Ковбаса: 80 г (сарделька)
  • Кетчуп томатний: 1,5 ст. ложки
  • Майонез: 1 ст. ложка
  • Сир твердий: 60 г

Приготування

Беремо потрібні інгредієнти. Замість корнішонів можна використати один огірок.

Тісто розташовуємо на присипаній мукою поверхні і розкочуємо його у формі кола. Основу для піци поміщаємо на лист, підгинаючи зовсім небагато краю до центру.

За допомогою кулінарного пензля покриваємо основу томатним кетчупом (соусом).

У формі каблучок подрібнюємо сардельку. Ковбасну нарізку маємо на змащеній основі.

Корнішони ріжемо також кільцями. Заповнюємо вільний простір огірковими слайсами.

Наступний етап формування домашньої піци – подрібнення сиру. Натертим сиром закриваємо начинку.

Начинку для піци покриваємо сіточкою із майонезу. Зручно зрізати куточок упаковки.

Завантажуємо сформовану піцу в прогріту духовку (180 градусів) приблизно на 25 хвилин. Час визначиться властивостями духовки.

Дістаємо готову піцу з пічки, одразу розрізаємо на сегменти та пропонуємо до столу. Приємного та смачного всім перекушування!