Поєднання картоплі з капустою можна назвати вдалим. Справді, ці продукти чудово доповнюють один одного в різних кулінарних варіаціях. Щоб розкрити смак картоплі, пропоную згасити її в мультиварці разом із квашеною капустою. Страва виходить ситною та смачною, домочадці точно залишаться задоволеними. Апетитну тушковану картоплю з квашеною капустою в мультиварці можна запропонувати до обіду або до вечірньої трапези.
Інгредієнти
- Капуста квашена: 175 г
- Картопля: 500-600 г
- Цибуля ріпчаста: 1 шт.
- Олія рослинна: 3 ст. ложки
- Паста томатна: 1 ст. ложка
- Лист лавровий: 1 шт.
- Сіль за смаком
- Чорний перець – мелений: за смаком
- Вода (окріп): 500 мл
Приготування
За пропонованим списком візьмемо необхідні інгредієнти. Картопля та цибуля очищаємо, обполіскуємо їх під холодною водою.
У знімну чашу мультиварки наливаємо олію. На дисплеї мультиварки встановлюємо програму смаження. Цибулю нарізаємо невеликими кубиками. Цибулеву заготовку відправляємо в чашу мультиварки та обсмажуємо 5 хвилин.
Квашену капусту перекладаємо в друшляк. Промиваємо її холодною водою, віджимаємо і перекладаємо до цибулі. Продовжуємо спільне обсмажування ще 7 хвилин.
Інгредієнти у чаші доповнюємо томатною пастою, вливаємо трохи кип'яченої води. Перемішуємо, гасимо протягом 5 хвилин.
Бульби картоплі нарізаємо у формі великих за розміром кубиків. Перекладаємо картопля в чашу мультиварки.
Інгредієнти нашої картопляної страви на свій смак солимо та перчимо. Кидаємо лавровий лист. Вливаємо порцію окропу, що залишилася.
А тепер потрібно зафіксувати мультиварку кришкою. Вимикаємо програму «смаження», встановлюємо режим «гасіння». Тушимо картопля з квашеною капустою 25-30 хвилин.
Смачна тушкована картопля з квашеною капустою в мультиварці готова, розкладаємо її на тарілки. Посипаємо свіжою зеленню, подаємо до столу. Ситного вам перекушування!