Тушкована картопля з квашеною капустою в мультиварці

Поєднання картоплі з капустою можна назвати вдалим. Тушковану картоплю з квашеною капустою в мультиварці можна запропонувати до обіду або до вечірньої трапези.

Поєднання картоплі з капустою можна назвати вдалим. Справді, ці продукти чудово доповнюють один одного в різних кулінарних варіаціях. Щоб розкрити смак картоплі, пропоную згасити її в мультиварці разом із квашеною капустою. Страва виходить ситною та смачною, домочадці точно залишаться задоволеними. Апетитну тушковану картоплю з квашеною капустою в мультиварці можна запропонувати до обіду або до вечірньої трапези.

Інгредієнти

  • Капуста квашена: 175 г
  • Картопля: 500-600 г
  • Цибуля ріпчаста: 1 шт.
  • Олія рослинна: 3 ст. ложки
  • Паста томатна: 1 ст. ложка
  • Лист лавровий: 1 шт.
  • Сіль за смаком
  • Чорний перець – мелений: за смаком
  • Вода (окріп): 500 мл

Приготування

За пропонованим списком візьмемо необхідні інгредієнти. Картопля та цибуля очищаємо, обполіскуємо їх під холодною водою.

У знімну чашу мультиварки наливаємо олію. На дисплеї мультиварки встановлюємо програму смаження. Цибулю нарізаємо невеликими кубиками. Цибулеву заготовку відправляємо в чашу мультиварки та обсмажуємо 5 хвилин.

Квашену капусту перекладаємо в друшляк. Промиваємо її холодною водою, віджимаємо і перекладаємо до цибулі. Продовжуємо спільне обсмажування ще 7 хвилин.

Інгредієнти у чаші доповнюємо томатною пастою, вливаємо трохи кип'яченої води. Перемішуємо, гасимо протягом 5 хвилин.

Бульби картоплі нарізаємо у формі великих за розміром кубиків. Перекладаємо картопля в чашу мультиварки.

Інгредієнти нашої картопляної страви на свій смак солимо та перчимо. Кидаємо лавровий лист. Вливаємо порцію окропу, що залишилася.

А тепер потрібно зафіксувати мультиварку кришкою. Вимикаємо програму «смаження», встановлюємо режим «гасіння». Тушимо картопля з квашеною капустою 25-30 хвилин.

Смачна тушкована картопля з квашеною капустою в мультиварці готова, розкладаємо її на тарілки. Посипаємо свіжою зеленню, подаємо до столу. Ситного вам перекушування!