Варення з фейхоа без варіння

Господині, приготувала для вас простий покроковий рецепт варення з фейхоа без варіння, яке виходить одночасно корисним і смачним.

Ягідне чи фруктове варення передбачає процес термічної обробки плодів. Але цей процес зовсім не обов'язковий. Багато господарок люблять робити варення без варіння. Для вас я підготувала простий покроковий рецепт варення з фейхоа без варіння, яке виходить одночасно корисним і смачним.

Смачне варення з фейхоа без варіння ідеально підходить до чашки ароматного чаю, можна його використовувати як начинку для домашньої випічки.

Інгредієнти

  • Фейхоа: 500 г
  • Цукор: 500 г

Приготування

Для рецепту смачного «сирого» варення відміряємо продукти у потрібній кількості. Можна збільшити чи зменшити (на пробу) фрукт і цукор пропорційно.

Плоди фейхоа добре промиваємо під проточною водою. Попки і непоказні темні місця на плодах зрізаємо.

Кожен плід для подальшого подрібнення нарізаємо на 2-4 частини (залежно від розміру). Перекладаємо фруктову нарізку у чашу подрібнювача.

Фрукт подрібнюємо, використовуючи блендер на середніх обертах. Ось така маса виходить.

Яке ж варення без цукру? Додаємо потрібну кількість солодкого інгредієнта в масу з фейхоа.

Добре перемішуємо інгредієнти. Залишаємо у такому положенні на кілька хвилин. Цей час присвятимо тарі. Банки потрібно буде простерилізувати разом із кришками.

Фасуємо ласку по банкам. Фіксуємо тару кришками. Забираємо варення для зберігання на полицю холодильника.

Всім смачного!