Яєчня – популярна страва для ранкового перекушування. Приготувати смачну яєчню можна «доручити» мультиварці. Пропоную запекти яєчню з ковбасою в булочці, страва виходить одночасно ситною, апетитною та смачною. Урізноманітнити подачу яєчні в булочці можна зеленню або овочевим салатом. Така яєчня з ковбасою у булочці у мультиварці обов'язково знайде своїх шанувальників.
Інгредієнти
- Булочка: 1 шт.
- Яйце куряче: 1 шт.
- Ковбаса копчена: 2-3 скибочки
- Сир твердий: 30 г
- Сіль за смаком
- Чорний перець – мелений: за смаком
- Зелень свіжа: для подачі
Приготування
Підготуємо для рецепту інгредієнти за списком. Ковбасу можна взяти будь-якого ґатунку. Промиваємо пір'я зеленої цибулі.
Для приготування яєчні в мультиварці взяла булочку для гамбургерів. Зрізаємо у булочки тонко верхівку. Дістаємо хлібний м'якуш. Для цього рецепта він нам не буде потрібний.
Скибочки ковбаси нарізаємо дрібними кубиками. Викладаємо ковбасну нарізку у булочку.
На ковбасу розбиваємо обережно, щоб не пошкодити жовток, яйце. Відразу на свій смак яйце солимо і присмачуємо меленим перцем.
Сир твердих сортів подрібнюємо маленькою теркою. Присипаємо яйце сирною стружкою.
Заготівлю яєчні поміщаємо в чашу мультиварки. Закриваємо мультиварку, вмикаємо програму «випічка» на 15-20 хвилин. Поки готується яєчня, займаємось своїми справами.
Готову яєчню у булочці з ковбасою посипаємо нарізкою із свіжої зелені. Подаємо відразу яєчню до столу.
Всім смачного!