Банани в карамелі

Пропоную вам зробити смачний десерт, який готується дуже швидко, і для нього не потрібно багато інгредієнтів. Моя пропозиція – це банани в карамелі.

Пропоную вам зробити смачний десерт, який готується дуже швидко, і для нього не потрібно багато інгредієнтів. Такі ласощі сподобаються ласунам і вибагливим гурманам. Моя пропозиція – це банани в карамелі, які можна подати до столу з улюбленим морозивом. Гарний настрій після бананового десерту вам забезпечено!

Інгредієнти

  • Банан: 2 шт.
  • Цукор: 5 ст. ложок
  • Вода: 3 ст. ложки
  • Олія вершкове: 30 г
  • Кунжут: 1 ст. ложка

Приготування

Візьмемо для бананових ласощів потрібні продукти. Для приготування карамелі краще використовувати маленьку каструлю.

Почнемо реалізацію рецепту з приготування карамелі для бананів. У каструлю засипаємо цукровий пісок. Вливаємо порцію води та кидаємо вершкове масло.

Встановлюємо середнє нагрівання плити. Періодично перемішуючи, варимо карамель протягом 6-7 хвилин.

Банани очищаємо від шкірки. На обробній дошці нарізаємо банани невеликими шматочками.

Нарізку із бананів завантажуємо в приготовлену карамель.

Варити банани у карамелі потрібно протягом 1 хвилини. За цей короткий час встигнете шматочки бананів перевернути.

Для подачі десерту беремо плоску страву, викладаємо на неї солодкі шматочки фруктів. Карамель, що залишилася в каструлі, виливаємо на банани. Зверху посипаємо фрукти кунжутом. Іноді я використовую кокосову стружку.

Апетитні ласощі з бананів у карамелі подаємо до столу, дегустуємо. Смачного!