Пропонуємо вам, дорогі господині, урізноманітнити буденне меню стравою, в якій використовуються тонкі млинці, шинка, сир, зелень. Замісити домашнє тісто млинця ви можете, використовуючи мій покроковий рецепт тонких млинців. А ми підкажемо вам, як млинці нафарширувати ситною начинкою та запекти в духовці. На виході фаршировані млинці із сиром та шинкою порадують дорослих, охоче їх їдять і діти.
Інгредієнти
- Млинці: 8-10 шт. (тонкі)
- Шинка: 100 г
- Сир твердий: 100 г
- Кріп (свіжий): 3-4 гілочки
- Олія рослинна: для змащування форми
- Спеції: за смаком
Приготування
Отже, до реалізації у нас готові тонкі млинці для фарширування, шинка, зелень та сир. Можна розпочинати готування.
Шинку для начинки нарізаємо у формі дрібних кубиків. Нарізку із ковбасного продукту перекладаємо в чашку.
Твердий сир подрібнюємо, скориставшись середньою терткою. Сирну стружку переправляємо до кубиків шинки.
Підготовлену свіжу зелень дрібно рубаємо. Доповнюємо основні інгредієнти начинки зеленою нарізкою.","position":4,"name":""
Компоненти начинки для фарширування млинців приправляємо на ваш розсуд спеціями.
З обережністю ложкою перемішуємо в чаші інгредієнти. Для фарширування готова начинка.
Укладаємо начинку на один бік млинця.
Млинці згортаємо конвертом, ховаючи начинку всередині. Дном форми, призначеної для духовки, проходимо промасленим пензлем. Фаршировані млинці укладаємо у форму. У заздалегідь розігрітій духовці (200 градусів) наші млинці тримаємо 8 або 10 хвилин. Цього часу достатньо, щоб сир усередині розплавився.
Домашні фаршировані млинці з начинкою з шинки, зелені та сиру готові. Подаємо їх до столу, пригощаємось на здоров'я!