Фаршировані перці на сковороді

Для ситного обіднього перекушування пропоную приготувати фаршировані перці на сковороді. Така апетитна страва обов'язково знайде своїх шанувальників.

Для ситного обіднього перекушування пропоную нафарширувати перці. Для начинки візьмемо м'ясний фарш, відваримо рис, обсмажити овочі, а потім з'єднаємо компоненти разом. Доповнимо інгредієнти начинки меленими спеціями та яйцем. Для рецепту краще вибирати перці невеликого розміру, вони мають бути рівними та без пошкоджень. Готуватимемо фаршировані перці на сковороді в заливці з томатної пасти. Така апетитна страва обов'язково знайде своїх шанувальників.

Інгредієнти

  • Солодкий болгарський перець: 10 шт.
  • Фарш м'ясний: 400 г
  • Рис пропарений: 0,5 ст. (Сирий)
  • Морква: 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста: 1 шт.
  • Олія рослинна: 3 ст. ложки
  • Яйце куряче: 1 шт.
  • Сіль за смаком
  • Чорний перець – мелений: за смаком
  • Паприка мелена: за смаком
  • Паста томатна: 2 ст. ложки
  • Вода кип'ячена: 400 мл
  • Кріп: 1 ч. ложка (сушений)

Приготування

Підготуємо для фарширування перців необхідні продукти. Рис відварюємо у великій кількості води, а потім промиваємо. Очищаємо ріпчасту цибулю та моркву.

Моркву подрібнюємо за допомогою терки, а цибулю шаткуємо дрібним кубиком. Овочі пасеруємо на сковороді в прогрітій олії. Заготівля має стати м'якою.

У миску перекладаємо розморожений м'ясний фарш. Додаємо до нього відварний рис.

До фаршу і рису перекладаємо охолоджену овочеву пасерівку.

До складу начинки вводимо яйце. Інгредієнти на смак солимо і перчимо.

Чистими руками добре змішуємо інгредієнти між собою. Начинка для фаршування перців готова.

Солодкі болгарські перці акуратно очищаємо від насіннєвої коробочки. Заповнюємо перці м'ясною начинкою. Відразу укладаємо фаршировані перці на сковороду із високим бортом.

У відповідній ємності змішуємо томатну пасту з кип'яченою водою. Томатною заливкою, що вийшла, покриваємо перці на сковороді. Зверху посипаємо сушеним кропом.

Сковороду накриваємо кришкою та гасимо перці на малому вогні протягом 35 хвилин.

Перці, фаршировані фаршем, рисом та овочами, готові! Всім смачного!