Для складання цього салату потрібні звичайні доступні інгредієнти, які завжди під рукою. Незважаючи на простий склад страви, виходить салат досить соковитим та смачним. Нарізка із свіжої білокачанної капусти чудово поєднується з курячим яйцем, консервованою кукурудзою. Пікантна нотка в такому салаті – чіпси. Отже, давайте зробимо капустяний салат із кукурудзою та чіпсами, який, між іншим, знайде своє місце і серед святкових закусок.
Інгредієнти
- Капуста білокачанна: 250 г
- Кукурудза (консервована): 4 ст. ложки
- Яйце куряче (варене): 2 шт.
- Чіпси: 30 г
- Майонез: 2 ст. ложки
- Сіль за смаком
- Чорний перець – мелений: за смаком
Приготування
Підготуємо потрібні для салату продукти, спеції та заправку. Рекомендується взяти молоду капусту. Чіпси можуть бути вашими коханими. Відварюємо яйця, очищаємо від їх оболонки.
Білокачанну капусту нарізаємо дрібними стрічками. Заготівлю викладаємо у відповідну ємність.
Яйця нарізаємо тонкими брусочками. Швидше скористатися яйцерізкою для подрібнення.
З кукурудзяних зерен зливаємо сік. Перекладаємо консервований продукт до решти інгредієнтів салату.
Настав час діставати майонез, щоб заправити інгредієнти капустяного салату. Паралельно присмачуємо склад страви сіллю, перчимо. Компоненти перемішуємо.
Салат поки що відставимо осторонь на пару хвилин, щоб зайнятися чіпсами. Перекладаємо снеки в мішечок, ламаємо, скориставшись качалкою. Повинна вийти своєрідна чіпсова крихта великих розмірів.
Салат із капусти з кукурудзою поміщаємо у відповідний посуд і зверху прикрашаємо крихтою з чіпів.
Такий капустяний салат із кукурудзою та чіпсами рекомендується відразу подати на стіл. Частуйтесь!