Картопля з курячою печінкою у мультиварці

Куряча печінка чудово поєднується з багатьма інгредієнтами, у тому числі з картоплею. Картопля з курячою печінкою у мультиварці виходить смачною та ситною.

Такий субпродукт як куряча печінка чудово поєднується з багатьма інгредієнтами, у тому числі з картоплею. Доповнимо печінку і картоплю цибулею з морквою і згасимо їх спільно в мультиварці. Смачна картопля з курячою печінкою у мультиварці виходить апетитною та ситною. Бюджетна страва буде доречною до обіднього столу.

Інгредієнти

  • Печінка куряча: 300 г
  • Картопля: 5 шт.
  • Морква: 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста: 1 шт.
  • Олія рослинна: 2 ст. ложки
  • Сіль за смаком
  • Чорний перець – мелений: за смаком
  • Паприка мелена: 1 щіпка
  • Суміш прованських трав: 2 щіпки
  • Вода: скільки потрібно

Приготування

Для приготування картоплі в мультиварці візьмемо потрібні продукти. Цибулю, моркву та картоплю очищаємо. Бажано, щоб печінка була у розмороженому стані. Видаляємо білі прожилки, промиваємо субпродукт.

Підготовлену картоплю для гасіння з печінкою нарізаємо у формі кубика середнього розміру. Знімну чашу мультиварки змащуємо олією і викладаємо в неї картопляну нарізку.

Картоплю доповнюємо морквиною, подрібненою брусками або кільцями, і цибулею, нашаткованою смужками.

На овочевий шар поміщаємо курячу печінку. Великі шматки субпродукту рекомендується нарізати навпіл.

Компоненти картопляної страви на свій смак солимо та приправляємо спеціями.

Заливаємо інгредієнти водою так, щоб вона покрила лише картопля та моркву з цибулею.

Закриваємо кришку мультиварки. Включаємо програму «гасіння», час приготування картоплі з курячою печінкою 40 хвилин.

Готову картоплю, тушковану з овочами та курячою печінкою, розкладаємо в тарілки та подаємо гарячим до столу. Частуйтесь!