Котлети з курки «Купецькі» на сковороді

Домашні котлети можна готувати по-різному. Мені подобаються котлети з курки «Купецькі» на сковороді, які виходять дуже ситними та апетитними.

Домашні котлети – смачна і ситна страва, яку люблять і діти, і дорослі. Готувати котлети можна по-різному. Мені подобаються котлети з курки «Купецькі» на сковороді, які виходять дуже ситними та апетитними. Запропонувати на стіл котлети можна з картопляним пюре, рисом відвареним або гречкою, макаронами.

Інгредієнти

  • Філе куряче: 500 г
  • Сир твердий: 70 г
  • Яйце куряче: 1 шт.
  • Майонез: 2 ст. ложки
  • Борошно пшеничне: 2 ст. ложки (+ для панірування)
  • Сіль за смаком
  • Чорний перець – мелений: за смаком
  • Олія рослинна: скільки потрібно (для смаження)

Приготування

Ось потрібні інгредієнти для рецепту.

Куряче філе перекладаємо на дошку і нарізаємо маленькими кубиками. Нарізку з курятини складаємо у миску.

Подрібнене куряче м'ясо на смак солимо і присмачуємо перчиком. Можна додати улюблених спецій. Розбиваємо куряче яйце до курячої нарізки.

Сир натираємо. Викладаємо сирну стружку до курячого м'яса. Всипаємо пару столових ложок борошна. Додаємо будь-який майонез.

Інгредієнти між собою добре перемішуємо. Основа для купецьких котлет із курки готова.

На тарілку всипаємо трохи борошна. З курячої маси формуємо круглі котлетки. Заготівлі обвалюємо в борошні.

У сковороду вливаємо олію і розігріваємо її. Заготівлі курячих котлет викладаємо для смаження на сковороду. На середньому вогні смажимо купецькі котлети з курки приблизно по 4-5 хвилин з кожного боку. Котлети покриються приємною рум'яною скоринкою.

Смачні котлети з курки на сковороді подаємо на стіл. Смачного!